Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 695
  • 570
  •   1
Отговори
# 555
  • Мнения: 198
За цяло пиле използвам само сол червен и черен пипер. Предпочитам натуралния аромат на пилето.

# 556
  • Мнения: 547
Марината използвам рядко, но предпочитам от сос от запържени със зехтин ябълки, патладжан и чушки и прибавен мъничко ябълков оцет.

# 557
  • Мнения: 15
Много често приготвяме печено пиле и предварително пилето престоява в марината. Обикновенно е от унисос, червен пипер, черен пипер и олио.

# 558
  • Мнения: 1 388
Използвам марина от зехтин, мед, сол, мащерка, червен и черен пипер

# 559
  • Мнения: 405
Не използвам марината,обтривам пилето с готовите сухи фиксове за печене в плик,то си пуска собствен сок и се запазва сочно.

# 560
  • Мнения: 2 117
Не използвам марината, само поръсвам с подправки и пека!

# 561
  • Монтана
  • Мнения: 530
Използвам марината от сок от прясно изцеден портокал, мед, зехтин и различни подправки.

# 562
  • Мнения: 10 384
Ръся с подправки, набучквам с масло и пека.

# 563
  • Мнения: 1 050
Използвам марината винаги и всеки път е различна. Любима ми е с мед, чесън и горчица и пушен пипер. Друг вариант е само сухи подправки и втрито масло за хрупкава коричка.

# 564
  • Мнения: 1 970
Не, не използвам марината.

# 565
  • Мнения: 24 332
И аз не ползвам марината

# 566
  • Мнения: 187
Не използвам марината.

# 567
  • Мнения: 644
Не използвам марината

# 568
  • Мнения: 1 937
Понякога използвам марината и обичам да експериментирам в кухнята.  Обикновено маринатите включват комбинации от следните продукти - соев сос, мед, горчица, лимон, портокал, лайм, грейпфрут, балсамико, масло ГХИ, зехтин, черен пипер, хималайска сол, риган, сусам, мащерка, розмарин.

# 569
  • Мнения: 612
Не използвам марината.

Общи условия

Активация на акаунт