НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 130

  • 43 560
  • 787
  •   1
Отговори
# 750
  • Мнения: 9 877
Кое е 50 грама-60?
Аз разбирам това като 50 грама мръвка или кашкавал, и примерно 300 грама масло или зехтин на ден.
Нещо такова ли идва?

# 751
  • Sofia
  • Мнения: 6 919
С тоалетната имаш ли проблем при елиминацията на зеленчуците?Освен боровинки друг плод ядеш ли?

# 752
  • Мнения: 12 855
Кое е 50 грама-60?
Аз разбирам това като 50 грама мръвка или кашкавал, и примерно 300 грама масло или зехтин на ден.
Нещо такова ли идва?
50 грама протеин е доста повече от 50 грама месо, по-скоро към две хубави пържоли, пак зависи колко са големи де. А 300 грама масло едва ли някой да изяжда на ден... ще ми е интересно да видя такова нещо ама не ми се вярва.

# 753
  • Мнения: X
Кое е 50 грама-60?
Аз разбирам това като 50 грама мръвка или кашкавал, и примерно 300 грама масло или зехтин на ден.
Нещо такова ли идва?
Ъъъъъ, нещо и аз не разбирам.
А ако малко почетете? Толкова хора са споделяли информация и превеждали безплатно.
Аз в тоалетна ходя редовно благодарение на мазното. Варено яйце с малко масло и ме отпраща без проблем в кабинета.

# 754
  • Пловдив
  • Мнения: 40 792
Нова тема?

# 755
  • Мнения: 18 542
Кое е 50 грама-60?
Аз разбирам това като 50 грама мръвка или кашкавал, и примерно 300 грама масло или зехтин на ден.
Нещо такова ли идва?
50-60гр белтъчини. Мазнитине са ми около 180гр. Това разбира се средно, според калкулатора във фитнеспал.. Някои дни повече, други по-малко.
Примерно за деня яденето ми е 200гр кайма запържена с две яйца и настърган чедар, 100-тина гр заквасена сметана с шепа боровинки и шепа орехи и през останалото време кафе с масла.

chocha, освен боровинки, не ям други плодове. Може някоя ягода от време на време. При елиминацията на зеленчуците проблемите ми буха газове и запек понякога. Други проблеми нямам, но и тези са ми достатъчни, че да ги разкарам.

# 756
  • Мнения: 2 055
Миоки,  тая твойта манджа с каймата много ми хареса. Преди 10-на дена цяла седмица изкарах на нея. Малко я видоизмених - с каймата запържвам дръжките на големичка китка магданоз,  а след яйцата прибавям и листенцата на магданоза. Чедър не слагам, обаче овкусявам при сервиране с 4-5 лъжици кисело мляко.
Благодаря ти,  че сподели тази бърза вкусотийка. Стана ми любима режимна манджа. Сега  съм я поспряла малко,  защото ми свърши вкусната кайма.

# 757
  • Пловдив
  • Мнения: 40 792
То тук няма ни читаво месо, ни кайма...

# 758
  • Мнения: 9 877
Миок, благодаря ти Simple Smile
Въпросът ми беше насочен към теб конкретно.
Днес всички излапахме по един омлет, мн мн готин беше!

# 759
  • Sofia
  • Мнения: 6 919
Последен въпрос от мен колко време си на този режим и какъв е минуса на кантара Simple Smile

# 760
  • Мнения: 18 542
lu_lu, радвам се, че ти е харесало. На мен ми е много основна "манджа", защото е бързо, лесно и вкусно. Купувам повече кайма, разделям на порции и във фризера. После вадя и яденето е готово за 10 минути без свинщина в кухнята  Laughing

rumka833, моля! Вече не си следя макросите. Правех го в началото, за да се ориентирам, но аз ям така или иначе едно и също. Не си падам по сложните и завъртяни манджи, нито по разнообразието.

chocha, от 10 месеца съм на режим. Кг не съм свалила, защото не съм с наднормено тегло (170см/55кг), но ми се промени композицията на тялото - шкембето и паласките ми се стопиха и бедрата в горната част някак станаха по-прибрани. Като седна, не се разливат така. Отделно здравословно много се подобрих, а сега и косопада най-после спря.

# 761
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 239
Тия яйца, кога се прибавят към запържената кайма? Аз имам наблизо уникална месарница. Особено каймата им е божествена.

# 762
  • Мнения: 2 055
Яйцата ги добавям 1-2 мин.  след като изцяло побелеят парченцата кайма,  т. е. когато каймата не е сурова вече.

# 763
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 239
И разбъркваш, така ли?
О, това изглежда изцяло по мой вкус.

# 764
  • Мнения: 18 542
Тия яйца, кога се прибавят към запържената кайма? Аз имам наблизо уникална месарница. Особено каймата им е божествена.
Аз запържвам каймата да няма сурово и ги чуквам отгоре, после обърквам всичко докато се стегнат белтъците.

Общи условия

Активация на акаунт