Живеем във време, в което всичко е на един клик разстояние. Противно на очакванията обаче това прави намирането на информация доста по-трудно. Разбира се, тук говорим за достоверна, истинска информация, базирана на факти и експертиза. Когато обаче взимаме решение, независимо от какво естество, едно от най-важните неща е да бъдем информирани. Всичко това придобива още по-голяма тежест, когато говорим за избори, касаещи здравето ви или това на вашите деца, вашето семейство. Разглеждайки в частност темата за съхранение на стволови клетки, е важно да поговорим и за един от най-важните фактори за успешното банкиране – изборът на тъканна банка.Важен съвет: Винаги сверявайте информацията, която ви е нужна, поне с няколко източника. Крайната цел е да научите фактите отвън, а вие самите да си направите изводите, неповлияни от външни фактори. Най-добрият вариант да получите най-достоверна информация е да се свържете с експерт, истински човек, който ще ви даде безпристрастно, професионално мнение, съвет и помощ. Ние сме винаги насреща! Потърсете ни в удобно за вас време на 0885700003 или info@selenacells.com и ние ще ви разкажем всичко, което искате да знаете за съхранението в България.

В следващите няколко реда ще се опитаме да синтезираме най-важното, което трябва да имате предвид, когато избирате на кого да доверите бъдещето на вашето семейство.

Ако все още се колебаете дали въобще да съхраните и каква е ползата от предварителното банкиране на стволови клетки, може да прочетете предишните ни материали по темата.

Качество
Качеството на съхранената проба е, разбира се, на първо място по важност. Ако която и да е част от цялостната процедура по съхранение се извърши погрешно или по недостатъчно добър и оптимизиран начин, това ще резултира в некачествено съхранени клетки. Тогава няма да има никакво значение дали сте получили най-милото отношение, или цената, която сте заплатили, ви се е сторила най-изгодна. В предишен материал разгледахме трите най-важни фактора за успешно съхранение. ТУК може да прочетете целия текст, а в следващите няколко реда само ще ви напомним за нещата, които трябва да запомните и имате предвид. Успешното банкиране на клетки се свежда до три основни неща – това са професионализмът и опитът на екипа, апаратурата, която се използва за процедурата, и времето, което самата процедура отнема. Първите два фактора са достатъчно ясни – запознайте се с екипа, попитайте за техния опит, релевантен за сферата, оценете отношението им към вас; научете повече за апаратура – компанията, която се занимава с „медицината на бъдещето“ и оперира в сфера, която се променя ежедневно и стремглаво, не може да си позволи да работи с нещо друго от най-доброто на пазара. Последният фактор е времето. Преди да продължим, ще направим кратка вметка към тези от вас, които следят всички наши публикации. Извиняваме ви се, но няма да спрем да говорим за това. Стволовите клетки имат уникални свойства и предоставят необятни възможности, но са доста капризни. Ако не бъдат съхранени в определени условия – в специална апаратура, в течен азот, на температура –196 градуса по Целзий, те загиват. Затова и времето за цялостната процедура и достигането на крайния етап – тяхното запазване в тези условия, е толкова, толкова важно!

Сигурност, прозрачност, отношение
За да направите избор между различните компании, вие трябва да сте запознати с темата, предимствата на съхранението, извършване на процедурата и условията на тъканната банка. За тази цел бъдещите родители започват да търсят информация за темата, изваждат въпроси, на които да получат отговор, и се свързват с представител на избраната от тях компания за среща, наречен най-често „медицински представител“ или „директор отдел „Продажби“. Тук обаче не можем да говорим за продажби в никакъв случай. Тук няма /или поне не би трябвало да има/ таргети и фокус върху конкуренцията. Тук става въпрос за бъдещето, за здравето на вашето дете. Тук става въпрос за извличането на клетки, които са били част от тялото на вашето бебе, и съхранението им като застраховка за по-сигурното му и по-спокойно бъдеще. Затова задайте си въпроси от рода на:
-   Мога ли да имам доверие на тази тъканна банка?
-   Сигурен и спокоен ли се чувствам в тяхната компания?
-   Тези условия ли са най-добрите за мен и моето семейство?
-   Получавам ли подкрепа и експертен, безпристрастен съвет?
-   Какво е отношението на екипа към моето семейство?


Изборът за това на кого да се доверие за съхранението на стволови клетки се прави сега. Но той има изключителен отзвук в бъдещето. Средният период за съхранение е 30 години и ако още от сегашния момент вие не се чувствате комфортно и има неща, които ви притесняват, това трябва да говори достатъчно. Важно е да запомните, че макар да взимате решението в сегашния момент, вие правите инвестиция в бъдещето. За високото ниво на професионализъм на една тъканна банка и превръщането ѝ в правилен избор свидетелстват много неща – доброто отношение към вас, опитът, честността, професионализмът са само примерни за това. В предишен материал ви запознахме по-подробно с темата. Намерете повече информация тук.Условия
Всеки избор е съпътстван с идентифицирането на приоритети – от най-важните неща, с които не бихте направили компромис, до тези, които сте склонни да пренебрегнете. Подредете вашите, запознайте се с условията, които пазарът предлага, и намерете тези, които са най-подходящи и съобразени с вас и вашето семейство. Ние от тъканна банка „Селена Целс“ се гордеем, че имаме възможност да ви предложим най-доброто на пазара – най-добрата апаратура, опростена и достъпна процедура, 24-часова подкрепа и връзка, дългогодишен опит в сферата и максимален брой съхранени ЖИВИ стволови клетки за бъдеща употреба.

Темата е прекалено важна, за да се информирате за нея единствено онлайн. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Свържете се с нас на 0885700003 или info@selenacells.com, за да ви разкажем всичко, което е важно да знаете, да отговорим на вашите въпроси и притеснения, да получите експертен съвет и подкрепа или просто да поговорите с истински човек и професионалист относно едно от най-важните решения във вашия живот и този на детето ви.


Тъканна банка за съхранение на стволови клетки „Селена Целс“ е създадена в Пловдив на територията на една от най-големите специализирани АГ болници в страната – АГ „Селена“. Тя работи денонощно с едни от най-добрите специалисти и най-добрата апаратура в света, за да се погрижи за най-важното – вашето бъдеще. Цялостната процедура по взимане, обработка и съхранение се извършва максимално бързо от екипа /до 6 часа/ с цел избягване на ненужни рискове и запазване на максимален процент живи клетки /до 99%/. Научете повече за нас на www.selenacells.com

Научете повече за Тъканна банка "Селена Целс" от нашата събирателна тема ТУК.
« Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:09 от Редактор** »
Цитирай