Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

  • 109 517
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Мнения: 1 809
Аз не се сещам точно за кой питаш, но другата седмица има някакви - единият на земята се слага, не е подходящ май за тераса, защото ще си много ниско, и друг стандартен има за около стотака....той е на краченца.
Най- вероятно към юни ще го пуснат , дала съм линк. Благодаря на Панайоту- да искам да го ползвам и на тераса и на плаж, та информацията, която даваш ми е предостатъчна

# 1 726
  • shumen
  • Мнения: 18 127
Паркет от водата се надува,ако решите да го миете това.

# 1 727
  • Мнения: 280
Проблемът с парочистачката и паркет/ламинат, както по-горе писахте не е във водата, а в температурата, на която работи парочистачката. Вече веднъж съм изсветлявал кафяв ламинат. Не бих опитал пак:) Ако не изсветлява или ламината/ паркета не е нещо както трябва или парочистачката не вдига достатъчно температурата и плюе гола вода.

Има приставки, но те са за дамаски, килими, дивани и плочки всякакви. Не са за паркет. С тях успешно махаме следи от храна и всякакви цветни течности по дивана, столове и килими.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 10:06 от kostalav

# 1 728
  • Мнения: 1 379
Ние ползваме парочистачката от около две години, върху ламинат и плочки и няма никакъв проблем с ламината.

# 1 729
  • Плевен/Пловдив
  • Мнения: 878
Точно така kostalav...
Температурата и ударната пара, те са проблема на ламината.

# 1 730
  • Варна
  • Мнения: 10 797
Направих чийзкейк изцяло с продукти от Лидл. Обаче, нещо сметанката ме разочарова - не искаше да става на пухкав крем, хем я охладих преди разбиване.
Иначе, десертът стана супер вкусен! Heart Eyes


# 1 731
  • София-Младост
  • Мнения: 23 371
Това е животинска сметана, първо и трябва малко повече време за разбиване и второ не става така пухкава както другите сметани(подсладени).

# 1 732
  • Варна
  • Мнения: 10 797
Това е животинска сметана, първо и трябва малко повече време за разбиване и второ не става така пухкава както другите сметани(подсладени).

Преди, когато беше червена тази сметана, ми се разбиваше перфектно. После нещо я развалиха, ми се струва, и спрях да я ползвам за десерти. И понеже е много обсъждана тук в темата и сякаш имаше добри отзиви за нея, реших пак да я пробвам. Grinning

# 1 733
  • София
  • Мнения: 4 051
Киса, десертът изглежда мнооооооого апетитно!  chef

# 1 734
  • Мнения: 18 007
Киселее ли сладкарската извара? За пръв път вземам, до 19 април е, но е като заквасена сметана кисела, странно

# 1 735
  • Варна
  • Мнения: 10 797
Киселее ли сладкарската извара? За пръв път вземам, до 19 април е, но е като заквасена сметана кисела, странно

Да, киселее, затова сложих не 3 лъжици пудра захар, както е по рецептата на Звездев, а 4-5.

# 1 736
  • Мнения: 18 007
Притеснявах се да не е развалена, защото не познавам вкуса и, за пръв път купувам

# 1 737
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 753
Киселее ли сладкарската извара? За пръв път вземам, до 19 април е, но е като заквасена сметана кисела, странно
На мен не ми киселее. Дори леко ми сладни. Blush 

# 1 738
  • Мнения: 18 007
Ужас, нашата определено е кисела....

# 1 739
  • София
  • Мнения: 1 121
Здравейте!
Пречиствателя на въздух пускали ли са го досега?
Описанието му е доста оскъдно...

Общи условия

Активация на акаунт