Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 17

  • 98 118
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
  • Мнения: 11 710
Не знам за вас, на мен в крайна сметка ми се иска една кулинарна тема, в която да мога хем да си покажа ястията, хем да си говоря със съмишленици, без да се притеснявам, че някой ще ме скастри за нещо. Нерядко ми се иска да коментирам нещо видяно веднага, на момента, защото ме е впечатлило... ами то не смея, защото нямам снимка на ястие да покажа, че да не е спам. Има вече една такава "суха тема", в която се постват само картинки и линкове и се надявах някак, че тук ще е различно, но то пак съобразяване... да питам конкретно и само ако е за рецепта. Другото се счита за спам, ако не добавя и ястие лично.
Да, следя ви. Интересна ми е темата. Нямам какво да пусна, затова и не коментирам. Общо взето - воайор съм само. И да ме е впечатлило нещо, не мога да коментирам. А някой ден като имам какво да покажа, вече ще съм забравила какво ми е харесало в темата.

Да се счете за спам коментарът ми Simple Smile
+ 1!!!

# 481
  • Мнения: 9 050
И аз съм от "воайорите", но смятам, че забележката беше основателна. В последните седмици темата се превърна малко в спамо-чат и се налагаше да се скролва със страници, за да се прескочат лични диалози.
Следя тази тема още от преди "разделението" и винаги ми е била полезна и вдъхновяваща. Напоследък обаче заприлича повече на личен чат и доста се промени.
Естествено, нямам думата и не искам да обидя никого. Мнение на първо място следва да имат тези, които полагат труд, за да запълват страниците на тази тема. Странични фенове като мен са просто фон. Но се престраших да споделя впечатления, ако биха могли да са полезни. Пожелавам ви вдъхновение. И нека неустоимият аромат и завладяващият вкус бъдат с вас 😃

# 482
  • Мнения: 902
"Снимки И КОМЕНТАРИ" чета горе... Затова и намирам, че коментарите са уместни, а и с удоволствие чета честно казано даже каквото е писано в така наречените "диалози". Нека е, както е добре за всички. 😘🌹
За прекалилите със сладкишите между нас : зеленчукова супа. Готви се и фрикасе за пубертетчето, но с "фалшив" ориз за гарнитура. 😁. От него снимка после. 😉

# 483
  • Мнения: 22 867
Една от целите и исканията да съществува тая тема, отделно от другата, беше точно за да може да се общува в нея, да се споделя и коментира. Разбира се, нямам предвид да я превърнем в чат. Peace

Merelenda, bouquet Hug bouquet

Едни забравени и отдавна не правени от мен ябълкови бутерки

# 484
  • София
  • Мнения: 11 710
Една от целите и исканията да съществува тая тема, отделно от другата, беше точно за да може да се общува в нея, да се споделя и коментира. Разбира се, нямам предвид да я превърнем в чат. Peace
==========
Скрит текст:
Също! Не мисля, че се е превърнала в спам тема, напротив, тук се обсъждат неща основно за кулинария, нищо друго, не мога да не попитам за рецепта кое, как се прави, не мога да не дам обяснение кое, как аз го приготвям, ако някоя/й от  вас ме попита, понякога нещо е сложно и давам обяснения пак основно за кулинария, не мога да не изразя мнение относно хубавите снимки на много оттук показващите, и в крайна сметка не мога да разбера къде са проблемите. ????? и какви са толкова проблемите ако някой нещо поиска?? Преди време, ако не се лъжа бубанка на ЛС ме попита защо пиша постоянно в скрит текст, отговорих ѝ , че такива били правилата, ...? Основно влизам вечер след работа да видя кой какви ги е сътворил и няма начин да не попитам нещо , но това нещо е основно за рецепта, не ви питам как сте и не давам обяснения колко ме боли главата, последното зная че е излишно, къде е грешката не мога да разбера?
Лабрекс, разкошни кифли, разкошни снимки, подай рацептата, моля ти се, благодаря!  Hug

# 485
  • Мнения: 22 867
Скрит текст:
Една от целите и исканията да съществува тая тема, отделно от другата, беше точно за да може да се общува в нея, да се споделя и коментира. Разбира се, нямам предвид да я превърнем в чат. Peace
==========
Скрит текст:
Също! Не мисля, че се е превърнала в спам тема, напротив, тук се обсъждат неща основно за кулинария, нищо друго, не мога да не попитам за рецепта кое, как се прави, не мога да не дам обяснение кое, как аз го приготвям, ако някоя/й от  вас ме попита, понякога нещо е сложно и давам обяснения пак основно за кулинария, не мога да не изразя мнение относно хубавите снимки на много оттук показващите, и в крайна сметка не мога да разбера къде са проблемите. ????? и какви са толкова проблемите ако някой нещо поиска?? Преди време, ако не се лъжа бубанка на ЛС ме попита защо пиша постоянно в скрит текст, отговорих ѝ , че такива били правилата, ...? Основно влизам вечер след работа да видя кой какви ги е сътворил и няма начин да не попитам нещо , но това нещо е основно за рецепта, не ви питам как сте и не давам обяснения колко ме боли главата, последното зная че е излишно, къде е грешката не мога да разбера?
Лабрекс, разкошни кифли, разкошни снимки, подай рацептата, моля ти се, благодаря!  Hug

marchеva14, ето рецептата: БУТЕРКИ "ДА СИ ГЛЪТНЕШ ЕЗИКА" , не знам дали ще ти хареса, у нас са едни от любимите от отдавна, правя ги с каквото безалкохолно ми се намира май, излапват се, не ми намират махна! Simple Smile

# 486
  • София
  • Мнения: 11 710

marchеva14, ето рецептата: БУТЕРКИ "ДА СИ ГЛЪТНЕШ ЕЗИКА" , не знам дали ще ти хареса, у нас са едни от любимите от отдавна, правя ги с каквото безалкохолно ми се намира май, излапват се, не ми намират махна! Simple Smile

Страхотни са, записах,  жалко , че ми е замръзнало тестото, нищо, и утре е ден. Благодаря!

# 487
  • Мнения: 209
На мен също изобщо не ми пречи, че се коментират рецептите и снимките тук, дори това да не е съпътствано с публикуване на снимка на ястие, даже напротив, нали затова е темата, иначе е  скука Animal Hatched Chick Hands V
И за да не е "спам" (хихи), ето ви една баница с праз и сирене в кексова форма. Grin
Баница с праз

# 488
  • Мнения: 2 774
Благодаря, Ир 💐, аз те питах за карфиола
Днес за закуска

Еклери, уж щях да им сгъстявам крема, пък взех че се отказах на др ден


Барбекюто на село

...утре пак 😉
Споделена да ви е.

# 489
  • Мнения: 445
polly, би ли споделила как направи глазурата на еклерите?

# 490
  • Мнения: 705

Булгур с месо

Polly , еклерите ти са много хубави

# 491
  • София-Младост
  • Мнения: 23 355
Шилешко с ориз и пресен лук

# 492
  • Мнения: 601
Еййй момичета, страхотни сте направо!Браво !!
От мен едни шоколадови десертчета ..

Лека и спокойна вечер от мен !!

# 493
  • София
  • Мнения: 15 468
Спагети, хляб с лимец, орехи и ленено семе, кренвирши.







# 494
  • Мнения: 902
Фрикасето с фалшивия ориз. Малко недокарано на вид, че ми се наложи да ползвам зеленчуци от консерва. На вкус си беше добре...

Общи условия

Активация на акаунт