Искам да кажа ... (154) през януари 2019

  • 230 598
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Мнения: 22 431
Абе аз се зачудих, Mößbauer-Effekt е с 8мнения на кръст и няма и едно "Здравейте момичета, чета ви от....и реших да вляза в темата" ами директно се пляска мнение.
Та...някой стар и пременен потребител ли е, или...?

# 3 001
  • София
  • Мнения: 18 699
На мен  чаршафи 72/190  ми трябват.

# 3 002
  • Мнения: 2 016
Къде го четеш тоя, Сесил? Grinning

# 3 003
  • Бургас
  • Мнения: 7 314
И на мен ми направи впечатление, но всеки влиза в темата по различен начин

# 3 004
  • Мнения: 39 322
Мид, за тази цена бих си ги купила и дала на шивач да им врътне един шев, за да направи чаршафа по- къс.

# 3 005
  • Мнения: 22 431
Къде го четеш тоя, Сесил? Grinning

ами на предните 2страници, имаше мнение точно над или под едно твое.

# 3 006
  • Мнения: 7 690
Що се мъчите да месите тесто на ръка? Аз директно го бухам в пералнята и на центрофуга. Става идеално.

Скрит текст:
Естествено първо го слагам в две найлонови торбички, а после в такава от плат 😅


Ша, страхотно тяло вадиш.

# 3 007
  • София
  • Мнения: 18 699
Кажи честно?Sunglasses

# 3 008
  • Мнения: 2
Ая, четох за слоукукърите, че много миришели на манджа. Който има, да каже вярно ли е. Аз сякаш предпочитам да ям салата и сиренце за вечеря, отколкото да се върна от работа и цялата къща да ми се е вмирисала на готвено Rolling Eyes Остъклена тераса нямам.

Мериан, с яйцата и аз съм като теб.

Шугърита, екстра е диванчето!

Привет!
Ползвам слоукукър вкъщи от около година. Истината е, че мирише. Слоукукърите по правило изпаряват доста малко от водата, защото поддържат по-ниски температури докато работят, но все пак си има изпарения и мирише на манджа. Това което правя е, че го оставям на терасата (неостъклена). Първо, защото не ми е спокойно да оставя работещ удед докато ме няма в къщи и второ, защото мирише доста. Със сигурност използва повече електроенергия когато е навън (особенно когато е студено), но си заслужава според мен Simple Smile

# 3 009
  • Мнения: 14 786
И аз огладнявам като ви чета. 🙈😃
Хлебопекарна имам и в началото правех много често хляб. Сега не толкова,но тестото го меся там-за питки,за пица,кифлички онзи ден правих.

Има и малки дози за малък хляб. Така ще се изяжда за ден или два. ММ стар хляб не яде,та купуваме всеки ден.
Препоръчвам ви уличните мекици! Ако някой иска рецепта ще пусна линк. Забърквам вечерта,бухвам в хладилника и сутринта пържа. Уникални са!
А като казахте за козунак,кажете как го месите тестото в пекарната? Никога не ми се получават хубави козунаци с конци. Не знам къде бъркам. Знам,че от много захар не втасват добре,но пък обичам козунака да е сладък иии не намирам “моята” рецепта. Пробвала съм 10 пъти поне.

За нахълтването в темата-то и аз така се присламчих,но както споменах пишех в 2-3 теми и нещо взех да се натоварвам,а тук е много приятно. Ще ме извините за нахлуването. ☺


# 3 010
  • Мнения: 1 207
Алина, жива и здрава да си, поръчах току-що чаршафи. Не тези, които показа, други харесах, 100% памук, 50% намаление, колко му трябва на човек. Никога не съм знаела, че има и стоки за дома в H&M, освен дрехи.

Аз последно забърсах от там една карирана ризка за 5 евро, 100% памук. И много сладурска блузка с дълго ръкавче, съвсем basic, черно-бяло райе с кант горчица, пак 100% памук. Имат и големи боклуци де, но и попадения има.

Чакаме си офисните пици вече!

# 3 011
  • Мнения: 8 939
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0630575001.html
Ето още едни намалени чаршафи, че онези свършиха.

Флорче, с код 0405 има безплатна доставка в България, не знам при теб как е.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 14:45 от alina_si

# 3 012
  • Мнения: 22 431
За разните му там кукъри, масовите са все малки. Тоест за 2-3ма човека и то ядящи едно и също.
Нито имам място вкъщи къде да го слагам, нито ми се занимава и с това.

Антигона, преди време пак бях чела за месене в центрофуга. Мисля да ги приложа тази пролет за козунаците. Ще мога да замеся по-голямо количество, отколкото в развалената вече хлебопекарна. Simple Smile

За хубавите козунаци много важна е маята и температурата в стаята.

# 3 013
  • Мнения: 39 322
Важно за козунаците е и % на белтъчини в брашното.

# 3 014
  • София
  • Мнения: 18 679
Алекс, а не те ли е страх, че ако примерно завали, може да го напръска и да стане късо? Хм...Замисли ме сега...Имам си контакт на терасата, има къде да го сложа да си готви, обаче като вали, понякога си навява, няма как...

Ох, като почнете с това представяне в темата Rolling Eyes Да не сме някакъв специален клуб с членски карти?! Аз пиша само тук де, ама едно време, като пишех изцелия форум, не помня да съм се представяла специално във всяка тема, в която съм решила да постна...

Козунаците меся в хлебопечката, винаги ми стават супер на вкус, ама малко ми се разваля плетката при печенето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт