За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 67 887
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
  • Мнения: 3 951
И аз си мислех да ги намажа съвсем леко със зехтин с риган, защото трябва да ги приготвя поне 4 часа преди да ги занеса, нямам друга опция. Притеснява ме да не изсъхнат повече.

# 721
  • Мнения: 9 122
Намажи, но като поизстинат малко прибери в плик, да остават меки.

# 722
  • София
  • Мнения: 3 951
Благодаря ти!

# 723
  • Мнения: 310
Здравейте,
налага се да отложа вечеря. Бях направила заготовка конкильони (леко сварени) в доматен сос, с плънка от тиквичка, шунка и меки сирена. Дали ще издържат още 24ч в хладилник без да се скапят? Rolling Eyes

# 724
  • Мнения: 39 503
При условие, че брускетите ще трябва да чакат 4 часа, бих заложила на друго меню- хапки и сухи мезета.

# 725
  • Русе
  • Мнения: 5 225
Здравейте, предстои ми да поканя повече гости в скоро време, а това отдавна не съм го правила. Понеже всеки ще пие различни неща, мисля да направя повече брускети, които според мен отиват с почти всяко питие. Какво мислите вие по въпроса и какви са вашите предложения?

Бихте ли ми дали изпитани хубави рецепти с брускети, които не изсъхват толкова бързо? Фурната ми е развалена и имам само парти грил в момента, другият вариант е франзелата да е незапечена.

Ето идея.

# 726
  • Мнения: 9 122
 Mr. Green чудесни са, Ванка и много красиви, но гостите се предполага питиета ще пият , не сокчета  Wink

Диде, ще ти издържат. То няма много разлика 12 ч. или 24ч. ще стоят така. нали пасата е в соса, не са залепнали мидите  едни за други?

# 727
  • Мнения: 310
 
До тук са, пакетирани и в хладилника. Страхът ми е да не "разкиснат" в доматения сос от стоене.

# 728
  • Русе
  • Мнения: 5 225
Mr. Green чудесни са, Ванка и много красиви, но гостите се предполага питиета ще пият , не сокчета  Wink

Диде, ще ти издържат. То няма много разлика 12 ч. или 24ч. ще стоят така. нали пасата е в соса, не са залепнали мидите  едни за други?

Благодаря Пепи! bouquet
Посочих й само идея, не да ги повтаря.


# 729
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
  • Мнения: 4 327
Здравейте! Как се пече суров шам фъстък? Градуси и време за печене? Нещо ... аз ли съм бъгната, но с Гуглето не намерих категоричен отговор ...

# 730
  • Мнения: 284
Здравейте,може ли да ми кажете изпитана рецепта за този мраморния кекс,който се топи в устата? Имам много хубав спомен за този кекс,но не знам как се постига този ефект.
Благодаря ви предварително.

# 731
  • Мнения: 490
Здравейте,може ли да ми кажете изпитана рецепта за този мраморния кекс,който се топи в устата? Имам много хубав спомен за този кекс,но не знам как се постига този ефект.
Благодаря ви предварително.

Този е на почит в къщи!  Mr. Green
https://www.bonapeti.bg/recepti/mramoren-keks/

# 732
  • София
  • Мнения: 580
В индийските ресторанти често сервират като гарнитура гъсто кисело мляко / йогурт с особен вкус и подправки. Знаете ли какви са те и как да си го приготвя вкъщи ?

# 733
# 734
  • София
  • Мнения: 580
i_peych, благодаря !!!

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт