Търся хляб без аскорбинова киселина

  • 2 280
  • 9
  •   1
Отговори
  • Мнения: 134
Има ли на пазара хляб, в който да не е вложена аскорбинова киселина?

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 19:21 от bubanka

# 1
  • Мнения: 2 755
Във всички брашна се слага вит. С като подобрител. Ако искаш хляб без него си купуваш жито, мелиш и печеш.

# 2
  • Мнения: 9 991
Купи си био брашно и си изпечи.

# 3
  • Мнения: 25 609
А какъв е проблемът с витамин С? Чудя се, защото го има къде ли не – дори в колбасите, да не говорим за плодовете и зеленчуците, където си е напълно натурален.

# 4
  • Мнения: 9 991
А какъв е проблемът с витамин С? Чудя се, защото го има къде ли не – дори в колбасите, да не говорим за плодовете и зеленчуците, където си е напълно натурален.

Toзи в хляба е синтетичен, използват го за избелител и консервант. Иначе и плодовете и зеленчуците ги поливат с консерванти, после гният отвътре навън. По това се познават.

# 5
  • Мнения: 25 609
Добре де, това не ми дава отговор на въпроса – какъв е проблемът с него? Има определени здравословни проблеми или заболявания, при които не трябва да се консумира ли, нещо друго ли?
Не знам и ми стана любопитно.

# 6
  • Мнения: 9 991
Добре де, това не ми дава отговор на въпроса – какъв е проблемът с него? Има определени здравословни проблеми или заболявания, при които не трябва да се консумира ли, нещо друго ли?
Не знам и ми стана любопитно.


Ами синтетична добавка към храната ти? Къде ми е чудно ти не го виждаш проблема. Отделно вкуса. Хората не желаят да ядат химия. Витамините също като се предозира са толкова вредни, колкото като липсват, макар специално Ц-то не се задъжа много.

# 7
  • Мнения: 25 609
Питам авторката, не теб. Явно и ти не знаеш.

# 8
  • Мнения: 81
Това, че е синтетично добит не го прави лош. Тялото не може да различи витамин ц приет чрез изяждането на един домат примерно или приет под формата на прах.

# 9

Общи условия

Активация на акаунт