По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 143 452
  • 920
  •   1
Отговори
# 810
  • Мнения: 29 023
Аз заквасвам директно в кукъра по 1 литър и при това 0,1 процента, понеже съм на диета и млякото си става разкошно. Изобщо не е рядко. дори простокваша съм правила.
Алина ми  кажи рецепта де! Ама ако не ти е проблем подробно обяснени пропорции и действия Praynig

# 811
  • Мнения: 5 459
Ами няма никакъв проблем. Аз го правя точно както е описано в книжката, но закваската ми е кисело мляко Елена. Обърквам половин кофичка със 0,1 процент кисело мляко....например верея и го зареждам през нощта, стои си 8 часа, та дори използвам кукъра като будилник  Laughing После изключвам и слагам веднага в хладилника , за да стегне още. След 3 часа е готово. Простоквашата, обаче не винаги става читава, защото не запомних с коя сметана се получава добре......та вече не рискувам.

# 812
  • Мнения: 29 023
Ами няма никакъв проблем. Аз го правя точно както е описано в книжката, но закваската ми е кисело мляко Елена. Обърквам половин кофичка със 0,1 процент кисело мляко....например верея и го зареждам през нощта, стои си 8 часа, та дори използвам кукъра като будилник  Laughing После изключвам и слагам веднага в хладилника , за да стегне още. След 3 часа е готово. Простоквашата, обаче не винаги става читава, защото не запомних с коя сметана се получава добре......та вече не рискувам.
Благодаря а ккакво е простокваша? newsm78

# 813
  • Мнения: 5 459
руско кисело мляко, което се подквасва със сметана

# 814
  • Мнения: 29 023
Сега малко не разбрах рецептата за квасене! Книжката отдавна я загубих, в колко литра прясно, слагаш какво количество кисело? Прясното ти е Верея 0,1%, но един литър ли и половин кофичка кисело вътре? newsm78 и на осем часа програма йогурт!

# 815
  • Мнения: 5 459
1 литър прясно, 1/2 кофичка кисело, 8 часа програма йогурт

# 816
  • Мнения: 1
Здравейте ! Имам проблем Sad
Отскоро се сдобих с Мултикукъра и смело изпробвам всички рецепти от книжката...
Започнах да правя  пилешка супа и още на първата част нещо се случи ....сложих пилешкото месо,водата,настроих програмата и необходимото време и излязох от кухнята,връщам се след няколко минути и какво да видя..целият екран на кукъра изпотен ..под него вода и веднага го изключих ..стреснах се! Въпроса ми е..възможно ли е да му стане нещо и екранчето ще изсъхне ли само или ще трябва да ходя в сервиз.. Sad

# 817
  • София
  • Мнения: 15 491
Дисплея ще изсъхне, а друг път като готвиш, не пускай на варене, а на задушаване.Там си клокочи кротко, без да кипи.

# 818
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593

Включвам се в тази група като притежател на най новия модел на Филипс Мултикукър.Спечелих го от един кулинарен конкурс и засега съм много доволна от неговата работа.Но искам да приготвя Кус-кус с мляко в кукъра.Някой от вас ще помогне ли с разяснение как да стане това

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 21:26 от dunia53

# 819
  • Ст.Загора
  • Мнения: 690
 Опитай с 3 чаши кус кус и 6 чаши мляко на програма stew.

# 820
  • Мнения: 5 459
Мен пък рецептата ме привлече. Как се прави кус-кус с мляко. Установих, че паелята става много по-вкусна в кукъра. Вчера ми се скапа фурната, а бях обещала лазаня вкъщи. Някой пробвал ли е да прави лазаня в кукъра.

# 821
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 24 952
Установих, че паелята става много по-вкусна в кукъра.

Би ли споделила? Grinning

# 822
  • Мнения: 5 459
Ами на програма ризото, но първо запържвам лук, след това бланширан ориз, 1 пакет царевица/грах/, миди с черупки, бейби октоподчета или калмари, акула/защото няма кости, но може и друга риба/, когато имам раци, когато не-скариди, шафран и риган. Задължително се готви със зехтин.......днес ,обаче ще сложа от морските продукти само калмар, миди без черупки и скариди, защото не ми се излиза да пазарувам....

# 823
  • Мнения: 29 023
Ами на програма ризото, но първо запържвам лук, след това бланширан ориз, 1 пакет царевица/грах/, миди с черупки, бейби октоподчета или калмари, акула/защото няма кости, но може и друга риба/, когато имам раци, когато не-скариди, шафран и риган. Задължително се готви със зехтин.......днес ,обаче ще сложа от морските продукти само калмар, миди без черупки и скариди, защото не ми се излиза да пазарувам....
На упътването на Филипса пише да не се готвят черупчести морски дарове, раци, миди, защото драскат тенджерката!!! Simple Smile

# 824
  • Мнения: 5 459
Ми не обърнах внимание, но моят син е като испанците, почти всяка събота традиционно яде паеля. И миди и раци и охлюви-редовно си правя в кукъра и добре, че не съм забелязала тази подробност, защото нищо и няма на тенджерката ми.... Ние обожаваме морски продукти. За какво ми е този кукър, ако няма да мога да си ги приготвя.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт