Как се приготвя червен или черен хайвер?

  • 5 276
  • 6
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 2 102
Мили мами, може ли някоя от вас да ми каже как се приготвя червен или черен хайвер. Става въпрос за този който се продава в кутийки в Метро примерно.
Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 716
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Мисля, че се консумира направо така, даже назад имаше тема как се сервира - купичката се слага върху лед и се комбинира със сухарчета или чер хляб.

# 2
  • Мнения: 1 399
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Точно така. Това е хайвер за директна консумация. Поднася се в купички с двойно дъно, (по-точно една купичка, която влиза в друга. Между двете се слага лед) препечен хляб и масло.

# 4
  • Мнения: 565
И да не забравите качествено шампанско! Класика!!! smile3521

# 5
  • Мнения: 22 867
Не знам дали е класика или не, ама и с водка върви чудесно!!! Grinning Grinning Grinning

# 6
  • Мнения: 339
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
  Peace Даже върху бяла франзелка май предпочитам.
 Ммммммм....
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт