кус-кус

  • 985
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 208
След закуска ми остана много кус-кус какво да го правя за да не го хвърлям? Thinking

# 1
  • Мнения: 216
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!

# 2
  • Мнения: 2 700
Не знам какво разбираш под "след закуска". Аз единственото нещо, което правя с кус-кус е студено мезе. След като е сварен в подсолена вода, изцеждам го и го размесвам с 1 майонеза, кисело мляко на око, горчица на око и черен пипер. Дано да ти хареса.

# 3
  • София
  • Мнения: 587
С малко майонеза,ролца от раци ,ситно нарязана чушка (аз лично предпочитем червена) и магданоз става разкошна салатка  Peace

# 4
  • Paradise
  • Мнения: 3 103
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!
към това можеш да добавиш и царевица Heart Eyes

# 5
  • София
  • Мнения: 39 754
И аз съм с две ръце за салатките с кук-кус - с царевица, кисели краставички, бекон или рачешки рулца, майонеза, изцедено кисело мляко и т.н. По твой избор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт