Подходящо за диетуващи и немесоядни.:
8бр - пресни (мойте бяха замразени) по -големи чушки за пълнене- червени и зелени да ви е по - шаренко.
400 гр - извара ( тази Дядо Либен е доста добра)
2-3 бр по едри моркова
100 гр - пресни печурки.
1 голяма глава кромит лук
чубрица, семе от копър ( от аптеките си го купувам), сол, може и черен пипер, зехтин
Значи морковите се настъргват на едрото ренде, гъбите и лука на ситно. Всичко се смесва с изварата, добавяте подправките и зехтина и хубаво ги разбърквате. После пълните чушките и в тавичка с вода печете на умерена фурна ( по-добре ако е предварително загрята).
Еми това е много лесно и страшно вкусно, поне на мен много ми хареса, въпреки че бях скептично настроена към изварата.
Дано ви е харесала моята измишльотина........