домашен пастет?

  • 3 917
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 183
Помогнете мами. Кажете ми моля как се прави домашен пастет, от пилешки дропчета например newsm78

# 1
  • София
  • Мнения: 974
Ето как го правя аз


пилешки дробчета, нарязани по на дребно (за да станат по-бързо), гъби, пушено сирене (предпочитам на "Жоси" по-хубаво е), около 70 гр. масло, малко вода, сол и черен пипер на вкус. Всичко това го задушавам в йенска тенджера за около 40 мин (не съм пробвала да са варени, просто на фурна са ми по-вкусни). Трябва да ти остане от соса, а не да е извряло всичко, след това като се охлади пасираш. Трябва да стане гладко и хомогенно, ако е по едро можеш да го минеш и през марля също както за бебешките пюрета.

След това поднасям с топли чеснови хлебчета
Успех   bouquet

# 2
  • Мнения: 183
Благодаря Amin lovekiss! Звучи ми вкусно. Веднага се захващам    food002

# 3
  • София
  • Мнения: 378
По същия начин, само че ако е в тенджера под налягане е варене  за 20-25 минути  Grinning

# 4
  • Мнения: 183
Благодаря и на теб Надин. Аз вече го направих, само че го сварих в обикновена тенджера. Вчера варих едно телешко и ми останаха много моркови и чесън и сложих и тях плюс една трета печена червена чушка, но без топеното сирене - стана ст  chefрахотно

Общи условия

Активация на акаунт