замъзяване във фризер

  • 872
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 886
Донесох ми броколи, лоито да замразя. Щях да ги бутна така във фризера, но ми казаха, че трябвало да ги бланширам първо. Вярно ли е?

Имаше подобна тема и някой беше пуснал линк към "Всичко за  замръзяването" (или нещо такова), но не мога да я намеря. Ако някой се сеща за темата или за линка, ще съм много благодарна.

# 1
  • Мнения: 7 821
Аз замразявам без да бланширам. А това открих.

http://kulinar.gbg.bg/article.php?ar=4

Дано съм била полезна  Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 3 886
Ellypr,

Много мерси. Точно за този линк говорех. Ама като не го записах навреме...

Добре, че тука камбаните бият по два, по три, че и по повече пъти. Заради глухите, де.

# 3
  • Мнения: 7 106
Raya,сигурно си свършила работа вече,но да ти кажа,че броколите задължително се бланшират преди да се замразят около 3-4 минути.

Общи условия

Активация на акаунт