3 пакета от по 450 гр всеки - смес "Царска салата" /замразени моркови, карфиол и брюкселско зеле/
3 яйца
500 гр телешки колбас /аз купувам от този на "Браво"/
700 мл прясно мляко
Сварих за около 15 мин. замразените зеленчуци в слабо подсолена вода. Отцедих ги и ги изсипах в предварително намазана с олио тава, понаситних ги, че бяха доста едри парчетата, особено карфиола и брюкселското зеле, и обърках зеленчуците с нарязания на кубчета колбас. Залях всичко с млечно-яйчената смес, в която за по-сигурно сложих още около 1 ч. л. сол /от морковите имаше вероятност ястието да сладни/. Сложих тавата в предваритено загрята до 200 градуса по Целзий фурна и пекох на вентилатор около 35-40 мин. /докато се види, че ястието се е запекло/. Облизахме си пръстите, което и на вас пожелавам и гарантирам, ако изпълните горната рецепта