2-3 опаковки целувки /около 200-300г/;
1 пакет българско масло /125г/;
1-1,5 ч.ч. начупени на малки късчета орехови ядки;
1 опаковка кокосови стърготини;
5-6 капки коняк или някаква есенция.
Начупените орехи се запичат съвсем малко /ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ГИ ПРЕПЕЧЕТЕ!/. След като орехите изстинат, прибавете към тях омекналото масло /да бъде много меко!/,няколко капки коняк или друга есенция, натрошените на малки късчета целувки. Омесете сместта хубаво. Вземете малко от сместта, оформете малко топче /колкото бонбон/, оваляйте го в кокосовите стърготини. Цялото топче трябва да се обвие с кокос. Направете от сместта по същия начин още топчета. Поставете всички топчета в кутийка и ги сложете в камерата на хладилника, за да се охладят хубаво. След малко ги извадете и поднесете.
Внимавайте да не препечете орехите,трябва много малко да се запекат,може и сурови да ги оставите.
Не се слага захар,целувките са много сладки.