Мъжът ми прави невероятни палачинки.Винаги ги прави по един и същи начин.
Вчера забърка сместа както обикновено и като се почна едно залепване по тигана и т.н. както той каза- катастофа !
Сложихме повече мляко(да не би да е гъсто)- същото...
Добавихме малко брашно(да не би да е рядко)-отново...
Странно,но сместа някак беше бухнала,все едно имаше набухвател(а не сме слагали).
Да не би да е от брашното-беше от това в червените пакети,което бухвало само.
Понеже сместа беше като за цял полк, реших да я сгъстя достатъчно и да направя бухти.Не бях правила до вчера,но се получиха веднага.
Ама не можем да ядем бухти цяла седмица-остана страшно много.
Дайте ми идея какво да направя с нея,не ми се хвърля.Все пак мляко,яйца,брашно-нищо му няма.
Не съм от завързаните кулинарки и нищо не ми идва на ум?