Продукти:2 яйца,1ч.ч.пудра захар,1ч.ч. олио(с един пръст по-малко),1/2 ч.ч. мед,1 с.л. какао,,2 к.л. хлябна сода,5 ч.ч. брашно                                                   За пълнежа:1ч.ч. горещо мляко,1ч.ч. смлени орехи,1/2 пакетче масло,1 к.ч. захар,трохите от издълбаните сладки.                                                                      За глазурата:стопен шоколад и малко олио за блясък .                                                                                                                                                                                                                                                     Двете яйца и захарта се разбиват с вилица,слагат се в кладенче   ,направено от брашното.Прибавят се олиото,медът,содата(може да епогасена с 2-3 капки  оцет) и канелата.Меси се меко тесто.Правят се топчета и се пекат в умерена фурна.Издълбават се докато са топли и е пълнят със смес от продуктите за пълнежа.Слепват се две по две и се топят в разтопения шоколад. Преди консумация предстояват 24 часа на студено.