Хемендекс?

  • 6 547
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 652
Как точно се прави?Имах една рецепта, но не мога да я намеря.
Първо шунката и след това яйцата ли беше? Thinking
Дайте акъл малко, че съвсем съм изумяла напоследък newsm78.

# 1
  • София
  • Мнения: 4 423
Майка ми запържваше шунката с масло и след това прибавяше яйцата.А рецептата и беше от годините в Германия,лично аз обожавам хемендекс. Wink

# 2
  • Мнения: 2 825
Какво е това? Аз не съм го яла... Embarassed Embarassed
Може ли да дадете рецепта?

# 3
  • София
  • Мнения: 4 423
Слагаш малко масло в тиган,веднага без да чакаш слагаш и накъсана шунка на малки парчета,леко запържваш и чукаш 2 яйца(за един човек е рецептата,шунката е около 100гр)не ги бъркаш в никъкав случай,а ги теглиш(как да обясня незнам)нагоре надолу,с вилица.Това продължава по-малко от минута,защото иначе става много сухо,а трябва да е сочно.Това е,малко сол и чер пипер по желание.Да ти е вкусно! newsm10

# 4
  • Мнения: 2 825
Мерси много, май прили4а на омлет? Wink
Зву4и лесно и вкусно, задължително Ще го пробвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт