пилешки бутчета с грах и картофи

  • 8 938
  • 5
  •   1
Отговори
Мили Мами моля да помагате имам бутчета една консерва грах и пресни картофи.Иска ми се да ги хвьрля в фурната като предварително ще мариновам месцето с мед,чесьн,горчица,соев сос,сол,пипер и малко лимон.Добре ама как да сложа граха и картофките не знам Помагаите

# 1
  • Мнения: 5 001
Аз лично нищо не мариновам.Няма нужда.
Запържвам месото колкото да се запечата заедно с една глава луки 1 морков,прибавям 1 ч.л.  червен пипер.Доливам гореща вода,сол и оставям да ври докато омекне месото(понеже искаш да е в тава,слагаш месото и  мазнината там и слагаш фолио...другия вариант е йенска с капак),после прибавям граха и картофите+ 1-2 настъргани домата и 1 връзка копър.След като омекнат картофките може да се сгъсти с размито във вода брашно сосчето.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 09:50 от TheNMaster

# 2
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Мариновай си месото и мятай във фурната всичко за около час и половина на 220 градуса. Най-добре е под фолио или в гювеч! Става разкош!  Peace

# 3
Благодаря ви от сьрце както винаги сте бьрзи и изчерпателни

# 4
  • Мнения: 759
и аз като t_ilieva правя Simple Smile понякога даже и без фолио, ако нямам...
 http://images25.snimka.bg/005620586.jpg

# 5
  • Добрич
  • Мнения: 5 448
Аз правя отделно месото и отделно зеленчуците задушени с маргарин, а  после ги сервирам в обща чиния.

Общи условия

Активация на акаунт