Попаднах на ето тази рецепта:
Необходими продукти (за 5-6 порции):  1 - 1,2 кг риба или филе от риба, 2 глави кромид лук, 2 -3 скилидки чесън, 2 - 3 моркова, половин глава керевиз, половин буркан зелен грах, 200 гр мариновани гъби, 500 гр почистени, сварени и нарязани на кубчета картофи, 2 с.л. доматено пюре, половин чаена чаша растително масло, 1-2 супени лъжици галета, 1 ч. л. сладък червен пипер, черен пипер, дафинов лист, магданоз, 20-30 маслини, лимонов сок, сол.

Начин на приготвяне: Почистената и нарязана на порции риба се наръсва с лимонов сок, сол и черен пипер и се оставя да отлежи половин час. Ситно нарязаните лук, моркови и керевиз се задушават в половината растително масло, след което към тях се прибавят последователно доматеното пюре, грахът и едро нарязаните гъби. Сместа се изсипва в намазана с мазнина тавичка и се изравнява. В средата й се поставя рибата и се наръсва с галета, а наоколо се нареждат картофите, като се наръсват с черен и червен пипер, и почистените от костилките маслини. Добавя се също и дафиновият лист. Ястието се залива с останалото растително масло и се слага в силна фурна за 25 минути. Поднася се с резенчета от лимон.

Малко я видоизмених, но се получи страхотно.
Не сложих гъби, защото струва ми се ще стане много тежко. И маслини не сложих, нямах в момента. Използвах филе от хек.
Запекох го малко повече, и на по-ниски градуси.