много е лесна и бърза за прготвяне.
ПРОДУКТИ:
4 пилешки бутчета
1 буркан печени чушки
5-6 супени лъжици олио
3 супени лъжици брашно
5-6 скилидки чесън
В дълбока тава слагаме олиото да се сгорещи и след това прибавяме нарязаните на дребни пачета чушки.така се оставят да се поопързат 20 минути.след това прибавяме 1-1 иполовина топла вода и осолявме на вкус.
в друга тава слагаме малко олио и водичка,намазнявме пилешките бутчета и ги натърквамес червен пипер,слагаме да се запекат хубаво.
след като чушките в другата тава пооврат хубаво,размиваме бръшанцето с вода иго сипваме при чушките,сотавяме да оври 10 минути и изтисваме скилидките чесън на вкус.слагме отгоре хубаво запечените пилешки путчета и слагме във фурната за 15 минути.
бон апети! чеф
вкусът е просто необясним.
може и да писано за тази рецепта,но аз съм новичка и може да не съм прочела, макар че почти всичко изчетох във форума Very Happy
Наистина е много вкусно, и на мен ми е от любимите
neznam dali ste 4uvali imeto strompel ,no za na6eto smeistvo tova e nai obi4anoto i vkusno iastie.da go pravia mee nau4ila moiato liubima baba Lili.te sa ot plevenskia krai i tam praviat mnogo receptikoitosa rumunski.ako niakoi go znae pod drugo ime da mi pi6e ili da mi obogati receptata.
mnogo e lesna i burza za prgotviane.
PRODUKTI:
4 pile6ki but4eta
1 burkan pe4eni 4u6ki
5-6 supeni lujici olio
3 supeni lujici bra6no
5-6 skilidki 4esun
V dulboka tava slagame olioto da se sgore6ti i sled tova pribaviame nariazanite na drebni pa4eta 4u6ki.taka se ostaviat da se poopurzat 20 minuti.sled tova pribaviame 1-1 ipolovina topla voda i osoliavme na vkus.
v druga tava slagame malko olio i vodi4ka,namazniavme pile6kite but4eta i gi naturkvames 4erven piper,slagame da se zapekat hubavo.
sled kato 4u6kite v drugata tava poovrat hubavo,razmivame bra6anceto s voda igo sipvame pri 4u6kite,sotaviame da ovri 10 minuti i iztisvame skilidkite 4esun na vkus.slagme otgore hubavo zape4enite pile6ki put4eta i slagme vuv furnata za 15 minuti.
bon apeti!
vkusyt e prosto neobiasnim.
moje i da pisano za tazi recepta,no az sum nobi4ka i moje da ne sum pro4ela,makar 4e po4ti vsi4ko iz4etoh vuv foruma