Крем супи

  • 683
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 956
Ще ви питам един тъп въпрос.
КАк правите крем супите с пасатора? Пасирате всичко направо в тенджерата на котлона? Или отсипвата в каната на пасатора и там пасирате?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 176
Махам от котлона и пасирам в тенджерата.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 179
И аз така- премествам настрани и направо в тенджерата  Peace

# 3
  • Мнения: 5 001
Направо в тенджерата....

# 4
  • София/Варна
  • Мнения: 2 413
Свалям от котлона и в тенджерата.

# 5
  • Мнения: 1 520
Ето пример за една крем-супа:

КРЕМ СУПА ОТ БЯЛ БОБ

Задушете в по-голям съд ситно нарязани: 2-3 скилидки чесън, 1 средно голяма глава лук, 1 среден стрък праз, 2 стръка целина, 3-4 супени лъжици олио, зехтин или и двете заедно. Прибавете сухи подправки по ваш избор и вкус: джоджен, риган, чубрица. Към зеленчуковата смес се прибавя 600 грама бял боб. След като кипне, се оставя да ври към 15 минути. После се пасира до идеална гладкост и пак се кипва. Накрая се сервира в купички и се гарнира с настърган пармезан (може кашкавал или сирене) и магданоз.

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 17:26 от krem-karamel

# 6
  • София
  • Мнения: 18 679
В каната на робота, нямам отделен пасатор.

Общи условия

Активация на акаунт