Тесто за гофрети

  • 2 617
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 5 026
Интересува ме как се прави сместа за гофрети? В рецептата, която имам, се слага много масло, което ми се струва наистина много.Моля някой да ми каже!Благодаря!

# 1
  • Мнения: 1 655
И аз се интересувам. Тези които ги правим в къщи не стават хрупкави, а на мен ми харесват хрупкави.

# 2
# 3
  • Мнения: 5 026
Мерси,Лео  Hug Аз нямах търпение и забърках по рецептата, която имах. От едната страна ми стават глетиви  Rolling Eyes Другия път ще пробвам по твоята рецепта  Peace

# 4
  • Popovo, Bulgaria
  • Мнения: 559
аз ги правя по така - разбивам 2 яйца с 3-4 л. захар до побеляване. Прибавям 600 г прясно мляко, 1/2 чаша РАЗТОПЕН маргарин, 2 ванилии и брашно, да стане малко по гъсто от палачинковото. Набухвател не слагам и предварително не мажа гофретника.

# 5
  • малкия йеросалим
  • Мнения: 849
а знае ли някой дали мога да съхранявам готовото тесто в хладилника за няколко дни.толкова много ми се ядяха гофрети  Embarassed,че направих двойна доза и ми остана доста тесто.сега съм го прибрала в хладилника и се чудя дали мога да го държа до събота. newsm78

# 6
  • Варна
  • Мнения: 634
а знае ли някой дали мога да съхранявам готовото тесто в хладилника за няколко дни.толкова много ми се ядяха гофрети  Embarassed,че направих двойна доза и ми остана доста тесто.сега съм го прибрала в хладилника и се чудя дали мога да го държа до събота. newsm78

От днес до събота не знам,но аз съм държала към 24 часа,от днес до другия ден-нищо му нямаше,пак си бяха вкусни гофретите.Мисля че и два дни може да издържи,обаче не съм пробвала и не мога да кажа със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт