Бърз въпрос за печене на свински пържоли

  • 3 703
  • 7
  •   1
Отговори
  • Мнения: 581
Имам свински пържоли с кокал, които не са нарязани на порции, а са цяло парче и не ми се занимава да ги правя по отделно, а ми се иска да пробвам да ги изпека като цяло парче в пликче за печне и после да ги направя на порции. Никога не съм пекла свинко месо в такова пликче / само пиле съм пекла/ и се чудя дали ще може да се изпече добре ...
Някой да е пробвал подобно нещо?

# 1
  • Мнения: 3 036
Защо не ги овкусиш с марината на Маги за свинско и да ги запечеш с фолио?
И аз не съм пекла с плик свинско и не знам дали ще стане?

# 2
  • Мнения: 444
Специалитет книга от свинско месо на Зори - става превъзходно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231610.0

# 3
  • Мнения: 5 001
А така и аз това препоръчвам.....

# 4
  • Мнения: 581
Благодаря ви, наистина изглежда много добре рецептата.
Само, че аз трябва да приготвя месото за вечеря - т.е. нямам едно денонощие за мариноване...
Някой пробвал ли е рецептата и без да е престояло месото цяла нощ?

# 5
  • Мнения: 506
е вече е време за вечеря и или си рискувала или си направила нещо друго,но да ти кажа ако не си става,аз го оставих 2 часа предния път и моето месо беше от ребрата с кост,но стана фантастично.Четохме.......четохме..... newsm10

# 6
  • Мнения: 581
янамед, рискувах и спечелих  Wink
Огромна благодарност на Зори за рецептата и на другите мами, че ме насочиха към нея   bouquet Hug Heart Eyes
Свекъра и свекърва ми бяха на вечеря и останаха очаровани  Sunglasses

# 7
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
моето предложение за свински пържоли е нареждаш в тава и заливаш да се покрият с прясно мляко, поръсваш с малко черен пипер и печеш до готовност, много е вкусно. Обожавам ги   chef

Общи условия

Активация на акаунт