Още за кекса.

  • 2 445
  • 25
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 427
Чудя се как се променят хората.Едно време за мен беше немислимо да правя любов без "разгряване",сега предпочитам да действам по същество,без много милувки и целувки предварително.Само при мислъта за пподобно нещо започвам да се отегчавам.Вие на ТИ или ВИЕ сте с любовните игри?

# 1
  • Мнения: 54
Е без любовна игра какво правим.....на ТИ съм smile3521

# 2
  • София
  • Мнения: 3 064
Според зависи Sunglasses  Но като се замисля, има нещо такова... май намалява нуждата с времето. Или просто няма време за подробности Thinking

# 3
  • Варна
  • Мнения: 1 789
А, аз кекса го бъркам с приставката на пасатора. Ама все ми изгаря пусто, много ми е силна фурната.

# 4
  • Мнения: 6 991
пък аз не мога да правя кекс, малка съм още Rolling Eyes

# 5
  • Въпрос на гледна точка...
  • Мнения: 877
Когато фурната е силно нагрята, го мятам набързо Crazy
Ако ли не бааавно и старателно отделям белтъците от жълтъците и бъркаааам ли бъъъркам - АМ Flutter

# 6
  • София
  • Мнения: 255
Когато фурната е силно нагрята, го мятам набързо Crazy
Ако ли не бааавно и старателно отделям белтъците от жълтъците и бъркаааам ли бъъъркам - АМ Flutter
Joy Joy Joy

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 1 787
Според мерака и ситуацията  Laughing
понякога ми се ще да се лигавим и дразним до безкрай,понякога желая ГО веднага  Laughing

# 8
  • Мнения: 1 006
Според мерака и ситуацията  Laughing
понякога ми се ще да се лигавим и дразним до безкрай,понякога желая ГО веднага  Laughing

 Peace

# 9
  • Мнения: 2 498
Зависи от много неща как ще изпечем кекса Laughing.....
Понякога РАЗГРЯВАНЕТО е доста кратко, , друг път е нормално дълго.....

# 10
  • Мнения: 14 654
Така и не ми се получава тъпият кекс. Пробвала съм няколко вида и все излиза клисав или спаднал, никой не иска да го яде после.

# 11
  • Мнения: 431
Още ли го печете този кекс... В този подфорум все се чувствам на 100 години - кексът отдавна съм го омесил, изпекъл, изял, а трохите - на врабците.

# 12
  • Варна
  • Мнения: 1 789
Така и не ми се получава тъпият кекс. Пробвала съм няколко вида и все излиза клисав или спаднал, никой не иска да го яде после.

А ти жълтъците как ги биеш? А белтъците? Хубаво трябва да ги разбиеш, инак спихва кексът.

# 13
  • Мнения: 3 423
Зависи колко си на зор, бе.
Човек знае две и двеста.

# 14
Времето за приготвяне на кекса обикновено е силно ограничено. А пък трябва да пазим и рецептата в тайна от подрастващите. Рядко остава време да премеря точно брашното, да настържа и малко лимонова кора за аромат, да погледам някое филмче на Иван Звездев...

Общи условия

Активация на акаунт