Сама ще видиш, че с всеки изминал месец детето ще е научило по нещо. И аз на тази му възраст общо взето взех да се притеснявам, но той бързо расте. Всеки месец, даже всеки ден ме изненадваше с нещо ново. изведнъж пропи от чаша, а малко преди това пиеше от биберон. И то от стъклена чаша за възрастни. Изведнъж започна да пие директно от шише, без някакъв адаптор за деца, а директно от шишето и то от тези двулитровите, а беше само на 1,9 год. Сега вече е на 1,11 год. и прави опити да се облича сам и почти винаги успява. На гърне още не се е научил, но аз и не бързам. На ясла е вече 4-ти ден, ходи с памперси, хранят го, въпреки че той може да яде сам. само приспиването ни е проблем. Днес ми казаха пак да го оставя да спи там следобед. Вчера е заспал долу-горе, когато другите деца е трябвало да стават. Ужас. И на мен всички ми казват, че децата се научават на много неща в яслите, но на мен ми е неспокойно.
Желая ви бързо адаптиране, когато тръгнете на ясла! Уверявам те, тогава това ще ти е по-голямо притеснение.