искам рецепта за пилешки филенца със сусам

  • 1 332
  • 7
  •   1
Отговори
Спуках се да търся рецепта,но не намерих.Искам да направя хрупкави филенца със сусам,само че незнам последователността при панировката и тоя сусам с галетата ли трябва да го смеся?Помагайте и да се мятам на тигана.

# 1
  • Мнения: 27 524
Овалваш си ги в яйце и брашно и по тази панировка лепиш богато сусама.
Аз по ги харесвам с корн флейкс  Simple Smile

# 2
  • Мнения: 22 867
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106453.msg1898876

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=66963.0

А аз съм правила по тази рецепта, но поизменена - не слагам лютив сос, защото не обичаме люто и не  съм правила соса с нишестето. Иначе се получават хрупкави и вкусни филенца, и са печени, а не пържени.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 294
Аз правя ето тези филенца и много ги харесваме у дома  Peace

Със соса стават чудесни  Blush

# 4
  • София
  • Мнения: 472
Кармен ви пита за сусам, а вие и говорите  за корнфлекс. Можеш да си купиш и готова панировка или да си я направиш от галета+ сусам смесени. Топиш маринованите по твой вкус филенца в брашно, яйце и накрая с сместа галета -сусам. Не пържи на много силно да не изгори сусама. Сосчетата също са по избор на фантазията ти, но сега по-върви с прясна салата.

# 5
  • Мнения: 667
Виж тези: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110497.msg2002730#msg2002730
Стават много вкусни. В самата рецепта няма сусам, но в последния отговор една потребителка пише, че е добавила сусам.

# 6
  • Мнения: 1 698
Аз като панирам филенцата не слагам сусам. Овалвам ги в царевично брашно, после яйце и пак брашно. Изпържвам ги и като ги извадя от мазнината тогава ги овалвам със сусам. Така не загаря сусамчето и стават много вкусни.

# 7

Общи условия

Активация на акаунт