плодов пай

  • 3 831
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 426
за тестото
250 гр.маргарин                                
3бр. яйца
300 гр. брашно
300гр. пудра захар
 2 ванилии
за плънката
   2 кг. ябълки(обелени и  нарязани на филиики)  галета захар и 1п. канела
100гр. стафиди
захарта и маргарина се разбиват на крем добавят се яйцата едно след друго след като се усвоят се прибавя брашното и ванилията.готовото тесто се разстила в кръгла форма и се пече на 250 градуса . след като истине  се поставя отгоре плънката и пак се пече.след което се наръсва с пудра захар.
добър апетит Simple Smile

# 1
  • Мнения: 180
Имам въпросче  Embarassed  опичан хубаво блата и после пека само отгоре да поомекне и да се позапекат ябълките ли?

# 2
  • Мнения: 426
Цитат на: Rus0koska
Имам въпросче  Embarassed  опичан хубаво блата и после пека само отгоре да поомекне и да се позапекат ябълките ли?

да

# 3
  • Мнения: 180
Благодаря. Трябва да пробвам в почивните дни Wink

# 4
Цитат на: Rus0koska
Благодаря. Трябва да пробвам в почивните дни Wink

може отгоре да шприцоваш избити на сняг белтъци със захар и ванилия и пак да запечеш ако ти се играе и имаш време става много вкусно  eat

# 5
  • Мнения: 180
Цитат на: Anonymous
Цитат на: Rus0koska
Благодаря. Трябва да пробвам в почивните дни Wink

може отгоре да шприцоваш избити на сняг белтъци със захар и ванилия и пак да запечеш ако ти се играе и имаш време става много вкусно  eat



в какви количества трябва да са?  Embarassed

# 6
  • Мнения: 426
3 белтъка
1/2пудра захар
1 ванилия

Общи условия

Активация на акаунт