сафрид

  • 2 314
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 580
Донесоха ми два кг.сафрид и сега се чудя да го пържа или на скарата.До сега никога не съм яла такава риба и незнам как става по-добре.ще се радвам ако споделите newsm78

# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз го предпочитам пържен.

# 2
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 8 535
И аз пържен. За скара не е достатъчно тлъст и е доста тъничък, може да прегори.

# 3
  • София
  • Мнения: 580
а има ли много костички

# 4
  • Мнения: 3 251
а има ли много костички
Отделя се средната кост,гръбнака-излиза цяла .
Пържен, сега сафрида е слаб, за скарата не става.

# 5
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
пържен - паниран само с брашно

Общи условия

Активация на акаунт