Пиле "Рокфор"

  • 1 168
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 374
Момичета, дайте изпитана рецепта за пиле "Рокфор". Предварително благодаря!

# 1
  • Самоков
  • Мнения: 561
Пилешкото филе се нарязва на хапки и се запича в тигана докато месото побелее, след което се вади. В същия тиган изсипваме готварската сметана и настъргваме синьото сирене, оставяме 1-2 мин. на слаб огън и отново изсипваме пилешкото месо вътре за 2-3 мин. Аз го правя на око за това не давам точни мерки. Peace

# 2
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Аз го правя по същия начин, но слагам заквасена сметана на Данон.
  В едно заведение го ядох с готварска сметана, като бяха сложили и стафиди +  цели маслини. Отгоре настърган ЕМЕНТАЛ . Много, много вкусно.  Wink

# 3
  • Мнения: 3 537
Аз също го правя така и само със заквасена сметана PeaceДруго не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт