а има ли минимум диоптри, които трябва да имаш?
аз имам 1,5 и 2 късогледство, ставам ли за такава операция?
Мисля ,че от 1.5 диопт. нагоре може да се оперира, но не съм сигурна. Поне така беше преди 8-9 год.Имам телефоните на клиниката в Ихтиман, това което знам е ,че там е малко по-евтино отколкото в София(200-300лв), ако някой прояви интерес да ми пише на лични

Боже как искам да виждам без тез пусти очила.

Цял живот ми висят на носа като наказание.Искам да виждам отивам на операция и аз.Щом вие сте прогледна ли има и надежда и за мен.Обаче немога да си представя как ще изглеждам без очила-сякаш лицето ми се е деформирало от дългите години носене.И при вас ли е така.Очите ми са направо хлътнали.Ще плача от мъка искам да гледам нормално.
Има надежда за всички .Зависи от диоптрите .Ако са над 6 , се налага реоперация и пак ги свеждат до нула или поне до минимум. Знам какво е да носиш толкова време очила

.След като махнах превръзката и разбрах какво е да виждаш, на секундата изхвърлих всички очила, лещи , разтвори и тем подобни в кофата .Навика, да си намествам очилата го преборих за около година , но това да си присвивам очите , се улавям ,че и още го правя

, особено като гледам телевизия. Важното е ,че медицината напредна и вече и за този проблем има лечение.
Само да допълня ,че преди операцията ми откриха и голям процент астигматизъм , който също изчезна