Сирене под капак с кренвирш и домат

  • 3 828
  • 11
  •   1
Отговори
  • Мнения: 354
Снощи намерих тази рецепта и я направих за вечеря на моя мъж много му хареса ето и на който иска.

Продукти3 или 4яйца,50гр масло,1домат,100-150гр сирене,1кренвирш,кашкавал ,черен и червен пипер.

Приготвяне загрейте по голяма част от маслото в средно голям тефлонов тиган отгоре се слагат филийки сирене а върху него кръгчета домат,чукнете отгоре яйцата,поръсете с парченца кренвирш и бучки от останалото масло, пожелание настържете малко кашкавал.Тигана се захлупва и се задушава 5-10мин.Обърнете го в чиния и го поръсете с черен и червен пипер.

 Да ви е сладко  chef

# 1
  • плевен
  • Мнения: 1 249
Звучи доооста вкусно.А непременно ли да е тиган и то тефлонов. newsm78

# 2
  • Мнения: 1 364
Звучи вкусно.Довечера ще го пробвам.
Благодаря за рецептата.

# 3
  • Мнения: 525
Звучи лесно и вкусно ще го направя Grinning

# 4
  • Мнения: 6 461
Ще я изпробвам тази рецепта.
Благодаря.  bouquet

# 5
  • Мнения: 3 268
Ето какво ще вечеряме довечера!В петък хладилникът ни не е от най-пълните,но тези продукти се намират вътре.Само ще заменя кремвиршите с шунка. Flutter

# 6
  • Мнения: 11 607
Интересно и могат да се правят вариации.... Защо не с пилешко сварено месо останало от предния ден....

# 7
  • Мнения: 159
Непременно ще опитам. Благодаря за идеята!  chef

# 8
  • София
  • Мнения: 3 271
Олее, много вкусно ми звучи Blush

# 9
  • Мнения: 3 647
Ще я изпробвам тази рецепта.
Благодаря.  bouquet

  bouquet

# 10
  • Мнения: 795
Ще се пробва! Hug

# 11
  • София
  • Мнения: 35 817
Благодаря, ще я пробвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт