Така изглежда.
Ето и рецептата:
1 ч.ч захар за карамелизиране
За крема:
2 яйца
3/4 ч.ч захар
1 и 1/2 ч.ч сухо мляко
2 ч.ч вода
2-3 пак ванилия
пп нямах сухо мляко и сложих 2 ч.ч прясно мляко,ако го правите по този начин да не слагате водата
Разбива се хубаво крема и се изсипва върху изстиналия карамел.
Тесто - блат.
2 яйца
1 и 1/4 ч.ч брашно
1/2 ч.ч олио
3/4 ч.ч захар
2-3 пак.ванилия
1 бакпулвер Dr.Oetker
1/2 ч.ч прясно мляко
2 с.л какао
Всичка се разбърква добре и се изсипва във формата.
Трябва да се разпредели максимално равномерно.
Ето така трябва да изглежда.
Пече се на високи градуси /270/ горе-долу за 50 мин става.На водна баня.
Така изглежда изпечен.
Оставя се да изстине и се прибира в хладилника за 10 часа /така е по рецептата /.Обръща се и "бон апети".
Рецептата я "откраднах" от един арабски сайт,дано не е пускана вече,ако се повтаря,модераторите да я изтрият