за сушените сини сливи

  • 438
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 18 679
Как го давате това нещо?Наскоро четох за сок или пюре от тях, но как се прави - варят се и се пасират или се дава само водата, в която са врели/киснали?

# 1
  • Мнения: 3 379
Аз ги сварявам на водна баня (може и във малко водичка директно) докато омекнат малко, та да стават за пасиране. После ги пасирам с водата, в която са врели, имай предвид, че поемат доста вода, а и после разреждам нектара с още вода преди да дам сока на Гошко. Държа в хладилника около седмица...

Дано съм ти помогнала.

# 2
  • София
  • Мнения: 18 679
Много, мерси!

# 3
  • София
  • Мнения: 2 249
Можеш и само да ги накиснеш, от вечерта например за сутринта. Но на SZA e добър вариант за бързо приготвяне.

Общи условия

Активация на акаунт