Днес за вечеря правих такова и реших да споделя
Всички много го обичаме в къщи Heart Eyes

За 4 гювечета

3-4 пилешки гърди
1 буркан гъбки
2 кофички сметана (аз използвам на Данон заквасена)
топено сирене
кашкавал
зехтин
чесън на прах
червен пипер
сол
универсална подправка (по желание)

Нарязвам пилешките гърди на хапки като за шишчета. Слагам ги в 1 купа, добавям зехтин на око, солта, червен пипер и чесъна на прах (според вкуса всеки да си слага колкото му харесва).
Хубаво разбърквам и ги оставям да престоят в тази марината. Колкото повече стоят толкова по хубаво, днес 1 час ги оставих и пак стана разкошно пиленцето. След като ги престоят в марината добавям в купата кофичка и половина сметана и нарязано на кубчета топено сирене, пак разбърквам хубаво и оставям да престои.
През това време нарязаните гъбки ги запържвам, като се позапържат добавям малко универсална подправка към тях и задушавам. Добавям и половината кофичка сметана която остана и го оставям малко да покъкри.
След което пълня гювечетата - 1во слагам от месото със сметаната и топеното сирене, след което нареждам малко кашкавал и заливам с гъбките със сметана.
На MAX на фурната ги пека (то се усеща кога е готово) поглеждам ги, около 20 - 30 мин. някъде . Най-накрая пак слагам кашкавалче изключвам фурната и си ги оставям там докато не бъдат унищожени (което става много бързо)
Ето и снимчици от днешното ястие

Надявам се да ви хареса! Бързо лесно и вкусно става   chef