Какво във фризера?

  • 3 024
  • 41
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 655
МОЛЯ ВИ, дайте ми идея с какво да напълня фризера?
За сега сложих само лапад и тиквички на кубчета... Embarassed
А Вие какво замразено ползвате през зимата? Rolling Eyes

# 1
  • София
  • Мнения: 35 811
Ягоди,череши, малини
Сега им е сезона.
По късно- печен патладжан, нарязани -пипер, морков,целина
Бланширан зелен боб
 newsm78 Май само това слагам във фризера
/от плодове и зеленчуци/
ПП. пържени манатарки

# 2
  • Мнения: 867
печени чушки; чушки за пълнене;бланширан зелен фасул; пакетчета с нарязани  моркови, чушки и зелени подправки за супи, зелени чушки/капия/ нарязани; плодове-кайсий,малини

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Основно месо!
- хляб
- гъби
- моркови на кубчета, грах, зелен боб
- печен пипер, зелен пипер
- магданоз, копър
- лапад
- червено цвекло

# 4
  • Мнения: 318
Аз засега съм прибрала само малко нарязани на кубчета тиквички , зелен лук-пак нарязан и едни хлебчета, които купувам от магазина , но те са си такива полуфабрикати, после само се пекат Peace

# 5
  • Мнения: 5 475
  newsm78 И при мен е повече месо!
От зеленчуците
- моркови на кубчета,
- грах, зелен боб
- магданоз, копър,босилек
- спанак на кубчета
 Peace

# 6
  • Мнения: 22 867
Царевичка във восъчна зрелост, като стане. Сварена, през зимата, е.............ммммм Heart Eyes
Коприва в пликчета, измита и нарязана, също е много вкусна през зимата, лозови листа, лапад, броколи.

# 7
  • Мнения: 472
Вече има:
-грах
-тиквички на кубчета
Мисля да добавя:
-печени чушки(много вървят зимата)
-чушки за пълнене
-чушки на кубчета
-печен патладжан(за кьополу)
-зелен фасул

# 8
  • Мнения: 5 299
Основно пе4ени чушки, и копър и магданоз

# 9
  • Севлиево
  • Мнения: 1 666
Ние си слагаме настъргани моркови, смесени с магданоз в малки пакетчета, печен пипер и изтърбушен пресен-за пълнене, зелен боб, коприва, тиквички, печен патладжан, нарязани печурки, домати, нарязани на малки кубченца, грах, царевица, броколи  newsm78, а забравих и бланширани лозови листа за сърмички и много мръвчици. В кутии от сладолед имам магдано9з, копър и зелен лук.

# 10
  • Мнения: 920
Подправки - магданоз, копър, целина - излизат като истински.
Тиквички - за кифтета, настъргани + сол, после изцедени.
Чушки - за пълнене, сурови, посолени, изцедени.
Пак чушки - печени - за паниране, с дом. сос или както си искаш.
Домати за готвене - смляни.

# 11
# 12
  • София
  • Мнения: 35 811
Подправки - магданоз, копър, целина - излизат като истински.
Тиквички - за кифтета, настъргани + сол, после изцедени.
Чушки - за пълнене, сурови, посолени, изцедени.
Пак чушки - печени - за паниране, с дом. сос или както си искаш.
Домати за готвене - смляни.
Домати за готвене смляни - би ли разказала за това? Моля

# 13
  • Мнения: 920
Домати за готвене смляни

Меля ги в робота, прибавям малко сол и изсипвам в пластмасови чашки за кафе от по-големите. Отгоре покривам с онова лепнещото фолио. Спестява ми варенето на буркани.

# 14
  • София
  • Мнения: 587
Момичета ,да ви питам за тиквичките във фризера - на кубчета - ок ,но сурови или леко бланширани? И после като се размразят не се ли разкашкват? Стават ли за пържене или са по скоро за манджички , кюфтенца и т.н.
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт