Свински вратни пържоли

  • 1 457
  • 4
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 176
Имам във фризера свински вратни пържоли и е крайно време да ги разкарам оттам, само че хич не съм им любител (особено на скара). Дайте някаква идея, но така че да мога да им сложа много зеленчуци и други екстри и да не ми е толкова пържолено. Няма да се спра и да ги накълцам на дребно - приемам всякакви предложения. Ако мога да направя нещо, от което може да си хапне и малкия хич няма да е зле.

# 1
  • Мнения: 9 107
може така, смяната на месото не пречи,

тук също става със свинско

или просто сложи всичко - месо-зеленчуци в гювеч/тава с капак, добави подправки, вино, ако обичате сладко/кисело - мед и оцет,  и малко вода и задуши за повечко време на по-тиха фурна.

# 2
  • Мнения: 1 290
бях давала рецепта за капитански пържоли.

Иначе най-обикновено и бързо - задушени в тавичка с винце

Или на хапки месцето с топено сирене и кисело мляко...

# 3
  • Варна
  • Мнения: 176
Намерих с търсачката за капитанските пържоли - звучи вкусно!
А това с топеното сирене и кисело мляко как става? Досега не съм пекла месо с кисело мляко  newsm78

# 4
  • Мнения: 295
Аз ги правих със гъби и сметана на фурна задушени станаха супер .

Общи условия

Активация на акаунт