Лидл-108- До 01/11

  • 172 602
  • 1 482
  •   2
Отговори
# 1 380
  • Мнения: 2 819
Да не вземете да изкупите патиците, че за мен да не остане. Ние пък си имаме кисело зеле в буркани и с него ще я правя.

# 1 381
  • Мнения: 1 483
Как я готвите патицата, цяла във фурната като пиле ли?

# 1 382
  • Мнения: 21 208
Скрит текст:
Този мед хубав ли е ?

# 1 383
  • Мнения: 68 372
Момичета, може ли малко по-детайлно описание на завиването на суджуците в хартия?
Намерих решетка. Как става увиването - да разрежа хартията на лента и да увивам стегнато и да обикалям, или цялото петало се увива в хартия? Rolling Eyes Хартията каква да е - от тази за сладки става ли? /която се постила на дъното на тавата, за да не залепва/...?

# 1 384
  • Мнения: 1 008

В събота си купих златния крем - нощен. Малко неприятно впечатление ми направи, че е в пластмасово бурканче, пък кремовете от 4 лв. са в стъклени Rolling Eyes Иначе кремчето не е лошо, съдържа розово масло и масло от пшеничен зародиш. Попива много бързо в иначе склонната ми към омазняване кожа и не омазнява допълнително. Мирише леко и приятно, на липа.
Нали това кремче е от същата серия, или се бъркам http://d3vsgec5pd3juy.cloudfront.net/wp-content-new/uploads/kt/s … _q10_eyecream.jpg

# 1 385
  • Мнения: 2 020
Брадата, днес в Галерия имаше пастети детски.
Взех суджуци, опекох два-три веднага и хич не ми харесват този път, имат вкус на овнешко.
И масло взех едно пакетче, твърдо е, но малко ми намирисва.
Две кори яйца, дано те поне да стават.

# 1 386
  • Мнения: 68 372
Изпекох два суджука. Усладиха ми се....пак.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако скоро не ме светнете как да ги суша...няма и да останат. Rolling Eyes

# 1 387
  • Стара Загора
  • Мнения: 6 704
Не е. Този околоочен е от редовния им асортимент. От златната серия мисля че имаше серум, дневен и нощен само. 

# 1 388
  • Мнения: 1 008
Благодаря  Hug

# 1 389
  • Мнения: 36 198
И аз съм с унгарска патица - утре ще я видим как е, поне изглежда добре Blush Нашата най-вероятно ще е на фурна със зеле или нещо такова...
Гледах женските домашни комплекти, изглеждат приятно, но ми се струва скъпичко 20 лв за нещо от полар - имала съм поларни одеяла и са много гадни, платът се променя до неузнаваемост...

# 1 390
  • Мнения: 20 091
От както захладня, съм в очакване на патиците, ще се запасим с няколко. Жалко само, че няма кисело зеле, с него най ми харесва, трябва да мъдря нещо за подкиселяване на прясно.  Thinking
Режеш прясно зеле в кофа с капак или тенджера, наливаш студена подсолена водичка и оставяш да втаса. За няколко дни става прекрасно кисело зеле.
Абе миналата година така направих, но стана чак към десетият ден, а патицата няма да чака, ще ми се една поне да сготвим прясна. Чудя се защо толкова бавно ми стана това нарязано зеле тогава, дали защото го натъпках здраво в буркана   Thinking

# 1 391
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 674
И аз взех тарелка суджуци , чакам подробни напътствия за сушене в хладилника туу!

# 1 392
  • София
  • Мнения: 15 913
Как я готвите патицата, цяла във фурната като пиле ли?
   
Да, мятам я в чугунената тенджера и на  слаба фурна за няколко часа.
Меда - бива, мирише и на мед. Но у нас не му налитаме много.
Суджуците ги суша на балкона, само да не са на пряка слънчева светлина.
Даже от оня ден вече се суши 1 парче от лидълското месо за печене и сушене.

# 1 393
  • Мнения: 35 069
И ние заредихме суджуци. Дано се справим със сушенето да не станат зян

# 1 394
  • Мнения: 68 372
Да се справим....ама като никой не дава напътствия...Rolling Eyes пРитсних се вече...

Общи условия

Активация на акаунт