Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 7

  • 146 685
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 1 265
Днес само Кодрит кадир ще направя, а основното е остатък от вчера.
А вчерашното какво беше Simple Smile?Ние и само кодрит кадира можем да видим.
Извинявам се, объркала съм темите.
*Avalon* - нищо де, радвай ни и нас.
Пепи - тук при нас има суров бекон (не пушен), нарязан на много тънки ленти и аз от години го порлвам за най-различни нещица. Отрочето много го обича пържен на сух тиган + някаква салата. Та за качамака от него сложих. (за учудване - тук пушени меса рядко срещам, не че няма; и са ужааасно скъпи ?! Може би понеже са привърженици на здравословното хранене и това е нарочно; пушено пиле въобще няма).
Лабрекс - чудя се дали такива кюфтета - яхния ще се харесат у дома, но аз си вземам от твойте.
denyil - бухтички МММ
elle.n - дай рецепКа за агнешките късчета моля!
Даре - при теб всичко е чудесно
Тайне - за бой си, да знаеш - подстрекателко такава. Отивам да правя толумби че.......ще стане война у дома сега и след толумбите на Лабрекс

у дома - панирани рибни филета - пържени на "чудото" с въздух; пюре със сос Грейв; пилешка супа и таратор









Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:20 от sem22

# 256
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 739
  Привет, вълшебници! Невероятни сте, усещам уханието и аромата на вълшебствата ви дори през океана  Heart Eyes!

   От мен днес първите ми дъмплингс, много вкусни станаха. Рецепта нямам, импровизирах.



Скрит текст:






# 257
  • Мнения: 7 696
elle.n - дай рецепКа за агнешките късчета моля!
Супер елементарно ги правя Grinning но стават много вкусни (е всеки с вкуса си все пак) . Нарязвам агнешкото на хапки, слагам в плик за печене, добавям сол, черен пипер, олио и джоджен , всичко се разбърква добре и слагам в тавичка и пека около 50 минути на 180 градуса . Може и директно в тавата и отгоре с алуминиево фолио Simple Smile

# 258
  • Мнения: 17 935
Пепчо, кой е уреда, са, линк моля те. По колко се слагат,т.е. по- бавно ли е отколкото на тиган примерно?

# 259
  • Мнения: 1 265
Пепчо, кой е уреда, са, линк моля те. По колко се слагат,т.е. по- бавно ли е отколкото на тиган примерно?
raja_nikol - не съм Пепи но......направила съм цяла тема за този уред. Nerd Има коментарии, рецепти...Ако искаш погледни. За скоростта на пърженето - не съм засичала. Но НАЙ-ВАЖНОТО няма мазнина. Пърженето е с 1-2 сл олио или въобще без. Дано съм ти полезна.

Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK
http://www.bg-mamma.com/?topic=940580;topicrefid=20

elle.n - благодаря!

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 38 932
а тема за Актифрай дали има? Simple Smile да си сверявам часовника. Simple Smile
и за да съм по темата:
вчера панирани цветове от тиквички, руло от тиквички Simple Smile ако имаше кекс от тиквички и него бих пробвала Simple Smile

# 261
  • Мнения: 9 092
Пепчо, кой е уреда, са, линк моля те. По колко се слагат,т.е. по- бавно ли е отколкото на тиган примерно?
raja_nikol - не съм Пепи но......направила съм цяла тема за този уред. Nerd Има коментарии, рецепти...Ако искаш погледни. За скоростта на пърженето - не съм засичала. Но НАЙ-ВАЖНОТО няма мазнина. Пърженето е с 1-2 сл олио или въобще без. Дано съм ти полезна.

Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK
http://www.bg-mamma.com/?topic=940580;topicrefid=20

elle.n - благодаря!

Да, Рая, моя е друга цифра на модела,  там съм го писала. Времето е като на тиган, но няма висенето, няма и накисване в олио.

Ориз със зеленчуци и мЕсо. http://pep-4o.blogspot.bg/2010/03/blog-post_24.html  с лилавите ми моркови, лекинко оцветяват ориза, но са вкусни като другите

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 15:25 от пеп-4o

# 262
  • Мнения: 17 935
Прочетох, че се 2 марки, затова питам вашите от кои са  Peace
Сега ще ги разгледам, но ако сетите нещо набързо да ме насочите ще съм ви благодарна  Heart Eyes

# 263
# 264
  • Мнения: 11 701
а тема за Актифрай дали има? Simple Smile да си сверявам часовника. Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/?topic=363506.855;topicrefid=20

# 265
  • Мнения: 2 152
Привет, кулинари!
Малко позачезнах, но имам съвсем други проблеми дет` ми ядяха от времето. Не съм Ви изпуснал, наслаждавах се изкушенията тук, които са направо невероятни и ми отварят апетита и мерак да наготвя сума ти неща.
За сега се появявам с едно невероятно домашно саламче с орехи, което се получи невероятно.

https://batimiti.blogspot.bg/2017/10/blog-post_2.html





Приятна вечер на всички и наздраве!

# 266
  • Мнения: 7 696
Мариновани свински пържоли + панирани топени сиренца
Кростата с мармалад и орехи


# 267
  • Мнения: 7 247
Батето,пореден уникален шедьовър!Поклон пред майстора chef
Вечерята беше леща(без снимка) и допълнение към нея
домашен хамбургер.

# 268
  • DE
  • Мнения: 971
Картофени кюфтета



# 269

Общи условия

Активация на акаунт