Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 7

  • 146 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  • Мнения: 11 942
Нахълтвам при вас.
Забравих да снимам.
За рождения ден на наследника правих рулца от тънки омлети от яйца и рикота, пълнежът бе пастет от авокадо, пиле с куркума, настърган чедър и сушени домати;
гръцка мусака с агнешко месо, патладжани и истинско кефалотири върху заливката;
шоколадова торта.

# 76
  • Мнения: 7 247
Шпековано и задушено свинско каре,картофено пюре и зеленчуков сос(лук,морков,червена чушка,домат)

# 77
  • Русе
  • Мнения: 8 801
Марчеваа, аххх тази "Бабкаа"..... Crazy  Heart Eyes
Всички сте страхотни!  bouquet

От мен, бадемово хлебче,

# 78
  • София
  • Мнения: 3 448
Нещо много семпло за обяд  Simple Smile


 

# 79
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 474
 Глазиран джолан и ориз.

# 80
  • Мнения: 7 696
Пиле с картофи

# 81
  • София
  • Мнения: 11 665
За днес беше Свински пържоли на тиган с карамелизиран лук и карамелизирани ябълки - Гордън Рамзи

# 82
  • Мнения: 3 410
Марчева, и ние така

# 83
  • Варна
  • Мнения: 522
marcheva , може ли рецептата за шоколадовата бабка.
При всички много вкусно. bouquet

# 84
  • София
  • Мнения: 3 448
Пълнен син домат, печен върху чери доматчета



# 85
  • София
  • Мнения: 11 665
...............
От мен, бадемово хлебче,
............................
Разкошно е.  chef  Толкова е фино и нежно, че е време да го приготвя. Само го поглеждам записано и още не съм се спретнала, ама ще стане в близките дни.

AnyHr, еднаква кухня тези дни си имаме,  Wink ама нали е много добро с този карамелизиран лук и най-вече ябълката. Направо е за 6-ца. Патладжана е прекрасен, чуден е  chef Не е долюбван моите хора и аз рядко го приготвям, но много го обичам.  chef

marcheva , може ли рецептата за шоколадовата бабка.
............
Може разбира се. Много лесно се работи, тестото не е тежко , а е приятно, меко и леко. Спазвай рецептата и ще имаш прекрасен резултат.
http://recepti.gotvach.bg/r-79370-Шоколадова_Бабка

# 86
  • София
  • Мнения: 15 434
Ох, аз защо не мога да се реша да готвя със сметана?Купувам, уж за сос, за спагети и после не се решавам да я сложа.Седи,седи в хладилника, пък я дам на кучетата.Преди правех пиле със сметана, но моите категорично казаха,че тая, с извинение Sick, няма да я ядат  и спрях да правя.Иначе съм правила и пържоли с майонеза и сметана, там като се изпече не се вижда и ги изяждаха пържолите, но въпреки това, ми казаха,че си ги предпочитат нормални, само с олио и водичка.. Embarassed

# 87
  • София
  • Мнения: 11 665
Ох, аз защо не мога да се реша да готвя със сметана?Купувам, уж за сос, за спагети и после не се решавам да я сложа.Седи,седи в хладилника, пък я дам на кучетата.Преди правех пиле със сметана, но моите категорично казаха,че тая, с извинение Sick, няма да я ядат  и спрях да правя.Иначе съм правила и пържоли с майонеза и сметана, там като се изпече не се вижда и ги изяждаха пържолите, но въпреки това, ми казаха,че си ги предпочитат нормални, само с олио и водичка.. Embarassed
Обичаме сосове със сметана и аз много често я ползвам, но след като не ти харесва - край, няма да я ползваш, то си е въпрос на вкус. Не е задължително.

# 88
  • Мнения: 7 696
Ох, аз защо не мога да се реша да готвя със сметана?Купувам, уж за сос, за спагети и после не се решавам да я сложа.Седи,седи в хладилника, пък я дам на кучетата.Преди правех пиле със сметана, но моите категорично казаха,че тая, с извинение Sick, няма да я ядат  и спрях да правя.Иначе съм правила и пържоли с майонеза и сметана, там като се изпече не се вижда и ги изяждаха пържолите, но въпреки това, ми казаха,че си ги предпочитат нормални, само с олио и водичка.. Embarassed
За течна или заквасена говориш? Има разлика във вкуса Simple Smile

# 89
  • София
  • Мнения: 15 434
Пробвала съм и двете, не е толкова заради вкуса на храната, а заради вида и.Домашните отказват категорично. Joy

Общи условия

Активация на акаунт