Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Романтични сериали
След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -229ღღ
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
645-659 от 738 отговора


Мнения: 6 746
Скрит текст :
Hug Hug Hug

Елчин е изклощавяла.

Водя ви и Прекрасницата  от  Делиха
Mr. Green та да е пълна картината с щастливците Love

Скрит текст :

Ели, това да не е от сега, тук поне прилича на нещо

Пише си, татлъм - 2014 г.  hahaha hahaha hahaha

 Embarassed ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Без очила толкова видя Sick, сега ги сложих  35 35 35 35 35, то било вярно, пък и като и видях цялата прелест и бях заслепена Outta Joint
Цитирай


Мнения: 6 746

Що се е запуснала сега  newsm78 за да прилича на таласъмка

Такъв е идола за красота на Боре, и на яве на сън...Той поне се е вкарал у ред.

Това е, не става, без да не се спомене и кака, просто картината не е пълна

И имам два последователни поста Whistling
Цитирай


Мнения: 13 426
Hug Hug Hug

Елчин е изклощавяла.

Водя ви и Прекрасницата  от  Делиха
Mr. Green та да е пълна картината с щастливците Love

Скрит текст :

 Stop Уф, тъкмо се питах какво им става на тия, че за няколко дни Кита се е ошишкал, пък кака - заслабнала и видях, че е предишната Делиха  Whistling  35  35  35
Ама на тая изложба Елка е като картинка, пък церберката и Кита все едно на разходка в гората са били и спешно са ги привикали  Wink
Цитирай


Мнения: 8 097
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 68

Йомер и Дефне лежаха, вперили поглед в тавана. Чувстваха се странно в чуждата къща. Неджми им бе пожелал лека нощ преди малко, оставяйки ги да се настаняват и оттегляйки се в своята стая. Мълчаливо се бяха преоблекли, след което си легнаха. Но сънят бягаше от тях, оставяйки ги изнервени и неспокойни.
-   Не можеш ли да заспиш?!- Тихо попита Дефне, усещайки неравномерното му дишане до себе си.
-   Не.
-   Сутринта ще трябва да станем рано, трябва да отидем до фирмата.
-   Знам.
-   Имаш среща с г-н Ахмет, а аз трябва да проверя как вървят нещата в магазина. Освен това…
-   Знам, Дефне. Очаква ни натоварен ден.- Йомер разтри очите си с ръка, след което се обърна на една страна и преметна ръка през гърдите ѝ.- Опитай да се отпуснеш. Дишай дълбоко и не мисли за нищо.
-   Лесно е да се каже.- Сгуши се в него, поемайки си въздух.- Видя ли колко щастлив бе г-н Неджми, когато дойдохме?! Той е прекалено самотен тук.
-   Значи това те измъчваше толкова време.- Засмя се Йомер, целувайки я по бузата.- Мисля, че това е негово решение и той трябва да реши как да продължи живота си оттук нататък.
-   Не съм казала да го накараш да променя нещо, а просто да му покажеш подкрепата си. Нека е спокоен за твоята реакция, стигат му другите притеснения.
-   Моята реакция?! Ако те чуе някой ще реши, че съм чудовище!- Усещаше смеха в гласа му, макар очите му да мятаха мълнии.
-   Ние сме красавицата и звяра, не знаеш ли?!- Засмя се тя, докато той само поклащаше глава.- Точно като в приказката единствено аз виждах добрият и красив принц, скрит зад маската на студения и гневен звяр, всяващ страх във всички.- Дланта ѝ милваше лицето му, докато шепнеше тихо.- Нека този принц се покаже пред всички. Забрави вече за гнева, мили. Остави го да си отиде. Ти не си този, когато всички познават. Моят любим.
Дефне продължи да говори тихо, повтаряйки колко различен е нейният Йомер от този, когото светът познава. Нежният ѝ шепот най- после успокои и двамата и прегърнати, те се пренесоха в света на сънищата.

Дефне се събуди от алармата на телефона, която предвидливо бе навила предишната вечер. Огледа се в непозната обстановка и ѝ трябваше минута, за да се сети къде е и какво е станало. Йомер го нямаше в стаята и това я учуди- слънцето едва се бе показало на хоризонта.
Облече някакъв халат и слезе да го потърси. Чу гласовете им, преди да ги види. Йомер и Неджми бяха седнали един до друг на дивана в хола, разглеждайки някакъв албум. По разговора Дефне предположи, че снимките са семейни и това я зарадва. Йомер имаше нужда да се върне в миналото, за да си припомни всичко, което е направил Неджми за него. Да си спомни, че има семейство.
Обърна се и тихо се върна горе. Изкъпа се и тъкмо сресваше косата си, когато Йомер се върна в стаята.
-   А аз мислех да полежим още малко.- Приближи се и я целуна, навеждайки се над нея.- Защо си станала, рано е ?
-   Ще направя закуска, докато ти се приготвиш. Ще ни трябва сили днес, очаква ни тежък ден.- Върза косата си на висока опашка и се зае с грима.- Поговорихте ли с г-н Неджми?
-   От къде знаеш?!- Попита изненадан той, докато се събличаше.
-   Потърсих те, когато станах.- Погледна го в огледалото.- Как мина?
-   Събудих се посред нощ и слязох долу, за да не събудя и теб. Намерих стар албум в един от шкафовете и седнах да го разгледам. На чичо също не му се спеше и слезе за вода. Дойде и седна при мен, разказвайки ми случките от снимките, които бях извадил.- Говореше тихо, замислен.- Бях забравил колко близки бяхме като деца със Суде. Времето ни отдалечи прекалено много.
-   Когато порастваме, животът ни се променя. Печелим едно с цената да загубим друго.- Дефне сложи обеците си и се изправи.- Не искам да се натъжаваш. За всяко нещо си има причина, време и начин. Каквото е писано, ще стане. Не мисли за миналото. Обичам те!
Целуна го леко и излезе, оставяйки го все още потънал в спомените.

Плановете на Дефне за богата закуска се провалиха с гръм и трясък. За нейно съжаление шкафовете и хладилникът в къщата бяха почти празни, принуждавайки я да позвъни на Шукрю и да му поръча да донесе закуска отвън.
Хапнаха четиримата, след което Шукрю ги откара до фирмата. Неджми се бе съгласил да се върне засега без да работи, а просто да наблюдава какво става в Пасионис. Фирмата се бе разраснала в негово отсъствие и той искаше първо да се запознае с всичко ново, преди да се заеме с работа.
По пътя Йомер позвъни на необходимите места, за да отидат водопроводчици да поправят тръбата в къщата и фирма за почистване, за да въведат всичко отново в ред. Шукрю обеща, че лично ще наблюдава работниците през целия ден, а вечерта щеше да донесе още дрехи за Дефне и Йомер. Както изглеждаше, щяха да останат при Неджми поне още една нощ.

Във фирмата имаше едва няколко човека, когато те пристигнаха. Поздравиха и влязоха в кабинетите си, заемайки с нещата, които Дериа бе наредила по бюрата им. Йомер го очакваше камара от папки с нужда от подпис, а Дефне- списък с клиенти, искащи да разговарят лично с нея за новата колекция. Имаше и няколко предложения за работа от конкурентни фирми, които явно не бяха запознати, че тя вече не е Топал, а Ипликчи. Нямаше търпение да им напише отговорите.
Синан и Ясемин, както винаги в последните месеци- заедно, пристигнаха половин час по- късно. Задължителното „Буенос Диас” бе последвано от шумния отговор на екипа, след което вратата на Йомер се отвори и Синан нахълта в кабинета.
-   Добре дошъл обратно, младоженецо. Надявам се, не сте прекалено изморени с Дефне след медения месец.- Засмяха се, докато се прегръщат.
-   Ще те видим теб след два месеца.- Потупа го по рамото Йомер, след което се върна на мястото си.- Как са нещата тук?!
-   Работохолик! Поне за малко спри да мислиш за работа!- Ядоса се Синан.- Къде бяхте с Дефне? На някой остров ли я отвлече или…?! Така и не ми каза какво си намислил!
-   Естествено! Ти щеше да кажеш на Ясемин, а тя на Дефне и край с изненадата ми! Не можех да го допусна!
-   За такъв ли ме имаш?!- Обидата, която Синан изобрази, разсмя Йомер.
-   Хайде, хайде, все едно можеш да скриеш нещо от Ясемин!
-   Не мога! Прави си!- Примерено вдигна рамене Синан.- Е, къде бяхте?!
-   Във вилата на Алп в гората. И двамата имахме нужда от тишина и спокойствие след всичко, през което преминахме.
-   Както виждам, било е от ползва и на двамата ви.- Помаха на ухилената Дефне, разказваща нещо на Ясемин.
-   Хайде вече да се върнем към сегашния момент- какво ни очаква днес?!
-   Няма да се откажеш, виждам. Добре! След час имаме среща с…

Докато мъжете обсъждаха работата, Дефне разказа накратко всичко на Ясемин. Беше копие на съпруга си и също като него нямаше търпение да се върне към работата. Затова бързо смени темата, разпитвайки приятелката си какво ги очаква. Покрай последните подготовки за сватбата, с Йомер не бяха идвали почти изцяло предишната седмица и сега се налагаше да наваксват.
Потънали във водовъртежа на задачите, Дефне и Йомер не се видяха повече. Всеки тичаше на някъде, редувайки среща след среща или неотлепяйки телефона от ухото си. Синан и Ясемин бяха в същия ритъм, неуспявайки да насмогнат с всичко.
Единствената утеха на Дефне бяха есемесите, които Йомер ѝ изпращаше от време на време. Отдавна се чудеше как той успява да върши няколко неща едновременно, но така и не успя да разгадае тайната му. Думите „липсваш ми” и „обичам те”, в различни варианти и в сменен контекст пристигаха почти през час, а понякога и по- често. Дефне се опитваше да поддържа същото темпо и да му отговаря, но не винаги успяваше. Довечера трябваше да се реваншира.
Цитирай


Мнения: 5 219
 Hug Hug Hug

Ух, Елка е прекалено отслабнала, краката са и като клечки за зъби Tired


И тоя плазмодий помъкнала, къде без него  ooooh! много му е смачкан сурата, остарява  Whistling Ах, Елке, Елке  Crossing Arms
Цитирай


Мнения: 8 097
Скрит текст :
Hug Hug Hug

Елчин е изклощавяла.

Водя ви и Прекрасницата  от  Делиха
Mr. Green та да е пълна картината с щастливците Love

Скрит текст :

Ели, това да не е от сега, тук поне прилича на нещо

Пише си, татлъм - 2014 г.  hahaha hahaha hahaha

 Embarassed ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Без очила толкова видя Sick, сега ги сложих  35 35 35 35 35, то било вярно, пък и като и видях цялата прелест и бях заслепена Outta Joint

Аз съм с нови новинички и затова бързо я скивах  hahaha hahaha а и на мене нейните чар и харизма не ми действат, та хич не може да ме заслепи.. всичко забелязвам, начело с "красотата" ѝ  Whistling 35 35 35
Цитирай

В света на ЕлБАр

Мнения: 8 820
Hug Hug Hug

Елчин е изклощавяла.

Водя ви и Прекрасницата  от  Делиха
Mr. Green та да е пълна картината с щастливците Love

Скрит текст :

 Stop Уф, тъкмо се питах какво им става на тия, че за няколко дни Кита се е ошишкал, пък кака - заслабнала и видях, че е предишната Делиха  Whistling  35  35  35
Ама на тая изложба Елка е като картинка, пък церберката и Кита все едно на разходка в гората са били и спешно са ги привикали  Wink
Точно  Peace абсолютен тюфлек  ooooh! Елка сия пък той с анцуга като селски ерген на годеж  Whistling Crossing Arms. Тия Елбари как пък все такива севгилита са намерили дето да излагат на всяка крачка  #2gunfire
Цитирай


Мнения: 2 429
 Wink Wink Wink

Най - любимата ми статуя този път е с боксови ръкавици  hahaha hahaha hahaha

Цитирай

В света на ЕлБАр

Мнения: 8 820
Wink Wink Wink

Най - любимата ми статуя този път е с боксови ръкавици  hahaha hahaha hahaha


Очаквам и другата шекерна половинка да яхне статуята  Mr. Green 35
Ирко стягай другата тема, че появи ли се Кроки и сме я изписали с благословии  hahaha hahaha
Цитирай


Мнения: 16 079
Wink Wink Wink

Най - любимата ми статуя този път е с боксови ръкавици  hahaha hahaha hahaha


Очаквам и другата шекерна половинка да яхне статуята  Mr. Green 35
Ирко стягай другата тема, че появи ли се Кроки и сме я изписали с благословии  hahaha hahaha
35 35 35
Ох, ама Кита се е барнал в панталон на райе и тениска издърпана от камарата дрехи от гардероба Mr. Green да е в тон с Елка, а дъртия копой нямам думи за нея  Sick
Цитирай


Мнения: 13 426
Скрит текст :
Wink Wink Wink

Най - любимата ми статуя този път е с боксови ръкавици  hahaha hahaha hahaha


Очаквам и другата шекерна половинка да яхне статуята  Mr. Green 35
Ирко стягай другата тема, че появи ли се Кроки и сме я изписали с благословии  hahaha hahaha

Да вървя ли да търся Сечо  35  35  35
 Мярнах го наскоро, бяха го навалили едни грозотии на сватбата на Нилай, чак ми дожаля за него  Wink
Цитирай


Мнения: 13 426
Wink Wink Wink

Най - любимата ми статуя този път е с боксови ръкавици  hahaha hahaha hahaha


Очаквам и другата шекерна половинка да яхне статуята  Mr. Green 35
Ирко стягай другата тема, че появи ли се Кроки и сме я изписали с благословии  hahaha hahaha
35 35 35
Ох, ама Кита се е барнал в панталон на райе и тениска издърпана от камарата дрехи от гардероба Mr. Green да е в тон с Елка, а дъртия копой нямам думи за нея  Sick


На мен ми се стори, че направо по пижама се е довлякъл  Mr. Green
Ама Елка се протегнала към статуята, пък той се подредил отстрани, та да го хване камерата  doh
Цитирай


Мнения: 11 036
Пижамата му е чудна,модел от турски сериал 35 35 35
Сигурно направо от самолета се е нагласил за снимка,изпуска ли се възможност да се появи  


Сладурче

Цитирай

В света на ЕлБАр

Мнения: 8 820
Диде  Hug отивай да го търсиш Сечо  Naughty
 newsm78 Ели  Hug те е изпреварила  Wink
Чакаме Ирката  Peace че много го отпуснала напоследък  Whistling  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 13 426
Хайде, Ирко, ела си го прибери, че виж кво става, съвсем си го опущила  35  35  35Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
645-659 от 738 отговора