Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Романтични сериали
Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
420-434 от 736 отговора


Мнения: 7 775

Цитат
Фотограф Мерве Хасман вчера на своей страничке в инстаграм опубликовала фото Тубы и подписала: My muse(Моя муза)
https://www.instagram.com/p/BY8NDNsBZvv/?taken-by=mervehasmansalvatori
Цитирай

Русе

Мнения: 5 926
Здравейте момичета!  Hug

Наминавам вечерно да видя има ли нещо ново, но... все така няма.  ooooh!И нали все още е сряда, денят на КПА, то... идвам си темно.  Wink

Иначе и аз съм като Надин  Hug в анкети за сериал или партньор все още съм си с моята Пленителка, и като усет, и от лоялност  Peace

Злати  Hug видях и на ФОКС тв представянето, а това, че не съм го изброила е... просто защото направих това с каналите, които са излъчвали сериалите на Туба, а ФОКС не е сред тях, нали?  Peace
Харесва ми идеята тв канал да желае Туба в редиците си и дано да стане  Peace
Щом другите канали сключват такива договори със звезди и са си попълнили вече редиците, нищо чудно и ШОУ да са успели да уговорят Туба, но засега да го пускат уж като идея/желание.  Wink Да си правят полека лека рекламата вече, ако договорът е за 2018/2019г.  ThinkingХубава вечер от мен и тази сладурана  Wink
Цитирай


Мнения: 7 775

Ферзан бей се е похвалил в ТТ и ИГ, че "Истанбул червен" е издаден и в България.
https://www.instagram.com/p/BY8x11lhAzp/
Не си спомням, Баги пусна ли линка от Колибри, ако го е пускала, се извинявам.
http://www.colibri.bg/knigi/1490/ferzan-jozpetek-istanbul-cherven
Въпреки, че все още пишат ПРЕДСТОЯЩА, в ИГ има доста поздравления от българи, гуги ми ги преведе, че са чели книгата на италиански, много им е харесала, ще я прочетат и на български. Laughing
Интересно, нашето издание от какъв език е преведено, предполагам от италиански, но ще видим, като излезе.
Ферзан Йозпетек - „Истанбул червен“
Малък откъс
Скрит текст :
Никога не забравяйте, че не е от значение как сте живели. Важно е как разказвате историята на живота си на себе си и най-вече на другите. Защото само по този начин е възможно да се открие някакъв смисъл в грешките, болката и смъртта. /из филма „Последният харем” със сценарист и режисьор Ферзан Йозпетек/
Топло е. Заемам мястото си в самолета, слагам си предпазния колан. Защо всъщност е толкова топло? Не би трябвало. Може би съм донесъл застиналия и тежък въздух отвън със себе си. Вечерта в Рим е топла, но знам, че градът, в който отивам, ще ме посрещне със студен вятър. Истанбул. Там ме очаква нашата стара къща. Онази стара бяла къща, в която израснах, а после напуснах, преди да навърша осемнайсет години. Но в някакъв смисъл тя винаги е била за мен Домът. Дали е възможно човек да напусне дома на детството си? Не мисля. Той продължава да живее в нас дори когато къщата изчезне, съборена и разрушена от булдозери, както ще се случи с нашата.
Затварям очи. Уморен съм. Не мога да преброя колко пъти съм бил на този самолет и на други като него, завръщайки се в Истанбул. А като се замисля, някога хоризонтът на моя свят се свеждаше до една градина с две големи липи, чийто мирис – когато разцъфнеха напролет в Истанбул – се смесваше с морския бриз. Ако притворя очи, все още мога да усетя това ухание.
Каламъш, името на стария ми квартал, притежава същата сладостна сила; в мига, в който го произнеса, се връщам назад във времето.
Връщам се отново в къщите с градини, в които си играехме като деца. Връщам се в стаята си, от прозореца на която виждах синьото море. Прекрасно е да имаш стая с гледка, особено ако гледа към блещукащата в далечината синева.
В къщата ми в Рим няма градина, няма липи, нито хоризонт. Само тераса, заобиколена от газометри. Пейзаж, който не е особено римски, но въпреки това обичам с цялото си сърце, както обичам всичко, свързано с този град. И все пак от време на време, изненадващо, все още мисля за прозореца от детството ми: когато се събуждам нощем, замаян от часовата разлика, в някоя хотелска стая в Токио или Ню Йорк и виждам край себе си само небостъргачи. Много далече от онази бяла къща, която скоро няма да я има.
Леко шумолене. Звук от бързо тичащи момчешки крака. Търкаляща се топка. Възможно ли е? Обръщам се да погледна. Няма никой. Само звукът от колелата на самолета по пистата. После отново настава тишина. В почти празния самолет стюардесата бута количка с кафе.
Затварям очи. Не ми се пие кафе, не желая да говоря с никого, искам само да си мисля за това, което ме очаква в старата ни къща.
Отново шумолене, леко раздвижване на въздуха. Този път момчето се смее, докато тича по пътечката. Вдига топката и ми се усмихва: поглежда ме право в очите. Сякаш това съм аз самият, който се взирам в себе си. Сякаш се гледам от дълбините на миналото, от градината, от липите.
Момчето не е само. С него има руса жена; облечена в строг, официален сив костюм; мило, леко сънливо изражение. Има и един елегантен господин с венецианска гондола в ръка; държи я така, сякаш е нещо изключително ценно. Разпознавам гондолата, тя е като онази, която имахме у дома в един шкаф и после се изгуби незнайно къде... Години наред се възхищавах на тази стъклена, ръчно правена, позлатена с варак, лъскава гондола. Когато баща ми изчезна, ми казаха, че е заминал за Италия. Затова си го представях как пътува с такава венецианска гондола, точно копие на фигурката, която не ми бе позволено да докосвам.
После баща ми най-изненадващо се върна. Истинска мистерия за мен. Както бе изчезнал, така се и появи, без предупреждение.
Един ден, връщайки се от училище, видях, че старата ни вярна прислужница Диаманте ме чака на стълбите пред вратата.
– Имам добри новини – каза тя с усмивка на лице.
После прокара пръсти през косата ми, може би за да я приглади или пък това бе жест на нежност, желание да ме окуражи.
Хвана ме за ръка и заедно тръгнахме към дневната. През открехнатата врата чувах развълнуваните гласове на майка ми, сестра ми и брат ми. После чух и властния глас на мъж, когото не познавах. Баща ми. Ето го, бе тук, след толкова години отсъствие, седи в креслото, облечен в бургундскочервен копринен халат с малки шарки; това облекло щеше да стане неразделна част от него през следващите години.
Пристъпих плахо в дневната, неохотно. Толкова много време бе минало; когато той замина, още дори не бях проходил, и сега пред мен стоеше непознат. Не посмях да го прегърна и ако майка ми не ме бе бутнала в обятията му, нямаше да го направя.
А Венеция? Не говорихме за нея. Нито тогава, нито по-късно. Аз също не попитах. Децата инстинктивно знаят за какво трябва и не трябва да питат; усещат кога няма да получат отговор на въпросите си. Въпреки това, когато за първи път се озовах във Венеция, този град лабиринт, този град на водата, не можах да устоя и направих една обиколка с гондола в чест на баща ми, в чест на детето, което някога бях.
Колко много загадки, мисля си с усмивка на лицето. Неразгадани мистерии и неразкрити семейни тайни. Истински престъпления и престъпления срещу сърцето. Може би затова във филмите си обичам да говоря за тях; да ги разкривам внимателно и нежно; да ги разплитам и обяснявам.
Може би това е основната причина да нося винаги в портфейла си една стара пощенска картичка. Черно-бяла, с измачкани краища. На нея се виждат куполите на Синята джамия и на „Света София“, извивките на Босфора и в далечината, наистина много далече – толкова далече, че може да бъде различена само от онези, които я обичат, – моята къща. Моята стара бяла къща. На гърба на картичката с елегантния и уверен почерк на баща ми с писалка (той никога не се отказа да използва писалка) е написана само една дата: 1963.
Той използваше тази картичка, за да си отбелязва докъде е стигнал в книгата, която чете, и аз я взех едва след като почина преди няколко години. Извадих я от книгата на нощното шкафче до леглото му. Оттогава е в портфейла ми. Не е само спомен. Тя е покана, обещание. Знам, че независимо къде се намирам, Истанбул винаги ме чака. Моят Истанбул, градът, в който ще кацна съвсем скоро.
 
Тя
В самолета
Мъжът, който седи до тях в самолета, е малко странен. Като че ли се вслушва в разговора им, взира се, сякаш гледа филм, който тече на екран пред него. Разбира се, казва си Анна, след като поглежда небрежно към него: това е онзи режисьор... После се навежда и вдига пощенската картичка, паднала на пътечката. Стара, черно-бяла пощенска картичка.
– Мисля, че това е ваше – казва тя.
Иска да каже нещо повече, но се въздържа.
– Благодаря – отвръща мъжът с усмивка.
Анна е щастлива заради това пътуване. Щастлива е, че отива в Истанбул за първи път; щастлива е, че поне веднъж не пътува сама; че няма да е сама в хотелската стая, където ще ѝ се наложи да води вечната си битка с климатика. Щастлива е заради партито, на което са поканени; заради тази неочаквана ваканция със съпруга ѝ; и дори, че е с него. Е, и с тях: с „момчето от ателието“, което вече изобщо не е момче, и с неговата годеница с детското личице. Когато се сеща за нея, ръката ѝ се повдига към лицето в опит да заглади дълбоката постоянна бръчка на челото ѝ; и как няма да я има, когато живее с толкова стрес, толкова тревоги...
Годините текат. Не само за нея, но и за съпруга ѝ Микеле. Колко години, колко бръчки, колко компромиси... Колко провалени ваканции, отложени пътувания; колко планирани и неосъществени неща. Но все още са тук, заедно.
„Ти си моята обетована земя, която не успях да задържа.“ Някой бе написал това със спрей на стената срещу ателието им; вижда надписа всеки ден, когато идва на работа. Въпреки че не е свързан с нейния живот, все пак я бе трогнал и от време на време се сеща за него.
Обети, обещания? Тя изпълни обещанията си. Това важи и за обещанията, които бе дала на себе си. Искаше този мъж? Получи го. Обеща на него и на себе си свят, който да принадлежи само на тях. Помагаше му и го подкрепяше. Безброй нощи оправяше нередностите в сметките му; безброй дни се опитваше да убеждава него и клиентите му, че да, той може, да, той ще успее. И всъщност наистина успяхме, мисли си тя със задоволство. Сега имаха място, което наричаха „ателието“ – оживено, динамично място, в което работеха много млади хора. Като Андреа и Елена, които се срещнаха – и се влюбиха – там. Един ден Елена си намери друга работа и си тръгна; добро решение; човек трябва да разделя любовта от работата, да поставя ясна граница между двете; не всеки може да го направи. И двамата са талантливи и приятни. Анна харесва невъздържаната сила, радостта, ентусиазма и жизнеността им, така характерни за трийсетгодишните.
Поглежда ги и се замисля: бе на тяхната възраст, когато срещна Микеле. Тя бе точно като Елена, с нежно лице и гладка кожа без нито една бръчка; усмивката ѝ бе спонтанна, излъчваща невинност и вяра, че всичко е възможно, че всичко тепърва предстои. И само от теб зависи това да се случи.
Сега са на това пътуване като двойки. Кога за последен път бе правила нещо такова? Вероятно никога след онези спонтанни и хаотични пътувания в младостта ѝ. Бе двайсетина годишна и с група приятели потегляха нанякъде, срещаха се, разделяха се, приключенията ги очакваха зад всеки ъгъл... Всъщност тя никога не си бе падала особено по приключенията, дори когато бе на двайсет. Винаги бе копняла за нещо друго: да изгради нещо солидно. И успя. Има живота, за който мечтаеше; солиден, сигурен живот, без колебания и отклонения. Сега се нуждае само от ваканция.
От ваканция и от почивка; ето защо смята да отиде на хамам още утре или в някой от следващите дни. Да, със сигурност иска да отиде на турска баня. Никога не е ходила в истински хамам, само в онези фалшиви бани с алпийски сауни и масажи в луксозните планински курорти. В онези места поднасят и чай в стъклени чашки с позлатени с варак ръбчета, за да придадат екзотичен привкус на преживяването.
Този път Анна иска истински хамам; влага, пара, тишина; и заедно с обувките и дрехите си ще съблече и мислите си.
Само преди няколко седмици една приятелка ѝ донесе кутия с лакомства от Турция – лепкав и захаросан локум. Кутията бе розова и кичозна, от онези неща, които купуваш на летището в последния момент. Думите „Turkish Delight“ бяха напечатани над бледа репродукция на картина от ХIX век: жени от харема с цветни и леки копринени рокли, накичени с много бижута. Дали жените от харема наистина са живели така, или това бе просто романтична фантазия? Каквато и да бе истината, сцената бе хипнотизираща; щом отвори кутията и вкуси парченце от сладкия локум, веднага си представи как минава през някоя от вратите на харема на картината и попада вътре. Хладина и топлина, вода и пара... Обзе я желание да се отърве от дрехите си и от стреса. И да не мисли за нищо.
Попадна ми една статия от румънски сайт http://tvhappy.ro/happy-films/tuba-buyukustun-a-intrat-in-istori … ria-id250260.html


Оказа се, че ДК ще го дават в Румъния.
Не зная дали знаете, но на времето Канал Д е купил една от ефирните румънски телевизии, и сериалите, които се излъчват по Канал Д в Турция, се излъчват с румънски субтитри много скоро след официалното им излъчване в Турция.
Така на времето Аси са го давали само един месец по - късно от излъчването му в Турция, беше предизвикал голям шум и до днес румънките са фенове на Туба и Мурат. Имам приятелки, които знаят румънски и са го гледали още тогава.
Предполагам, че е така и до днес и сериалите, които се дават по Канар Д се дават и в Румъния и не се плаща за тях, понеже са си собственост на канал Д. Другите канали не са така конкурентно способни по отношение на турските сериали, затова малко се купуват.
И все пак ДК са го купили. Не си спомням точно, но мисля, че и КРА го бяха купили, но да не ви излъжа.
Гуги знае перфектно румънски и не е никакъв проблем за него да преведе статията
Туба Бююкюстюн влезе в историята: първата актриса от Турция, който е номиниран за награда Еми. Как е моден дизайн, за да действа
Туба Бююкюстюн е не само красива, но и много талантлив и награди, спечелени от вулканична Suhana, който играе в "Любов и отмъщение" демонстрира ясно.

Това е първият актриса от турски произход до известния номинацията Еми в категорията на най-добра актриса . И това не е всичко. Tuba трябва да си кредит 25 други награди, всички в категорията най-добра актриса.

фона й в модния дизайн и е имал успех с участие в телевизионно предаване  Çemberimde Гюл Оя.

Красива актриса повтаря в много интервюта, че никога не са си представяли, че ще бъде част от такъв нараства кариера.

И.д. вписва ръкавица и докосна сърцата Tuba румънци, които могат да гледат от понеделник до петък, от 20:00, в "Любов и отмъщение", където той играе с Къванч Татлъту.

Сериалът ДК в Румъния ще се казва Любов и отмъщение.
А другия вторник по ТВ МВС ще дават игралния филм "Истанбул червен". Обявен е в различни часове за различните страни. Нали знаете, че МВС излъчва в 24 арабски държавиЛека нощ!Цитирай


Мнения: 3 109
Здравейте момичета в нощта срещу Кръстовден

Нали знаете, че тази нощ се сбъдват искренните желания Peace

Скрит текст :


На 14 септември българската православна църква се прекланя пред кръста, на който е разпънат Исус Христос. В народните вярвания денят се нарича Кръстовден.
В народните поверия се казва, че срещу Кръстовден всички молитви ще бъдат чути. Смята се, че в нощта срещу Кръстовден (13 срещу 14 септември) Господ слиза на земята и изпълнява всяко искрено желание.
На Кръстовден най-възрастната жена в дома трябва да опече специален обреден хляб, наречен Кръстова пита, украсен с голям кръст по средата.
На Кръстовден се спазва и строг пост – не трябва да се яде нищо червено като червен пипер, домати, репички, червени ябълки и други.
На трапезата освен обредния хляб задължително трябва да присъства печена тиква и грозде.
Така, че не забравяйте преди да си легнете да си пожелаете нещо Peace
Искрено си пожелавам до един месец да научим новина за нов проект на Туба newsm17 Който да е с определена дължина на епизодите /ако е дизи/, рейтинга да няма значение за излъчването му, както и сценария да е много добър, в който героинята на Туба да я видим  в  ново амплоа Peace
Линка Hug мерси за откъса от ЧИ. Сега с нетърпение да очакваме да се появи на пазара
Променила си си подписа у вече не е мърдащ. Честито! Да си го разхождаш с кеф напред-назад
Много са хубави гифчетата с различните героини на Туба, които слагаш тези дни thumbsup
Цвети Hug, Злати Hug, Надин Hug дано е истина това с ТВ канала, който да сключи договор с Туба. Но дали няма да иска договора да е за по-дълъг период, а не 1 година само? newsm78

Колкото до гласуването за любима двойка от 3-те дизита на Туба - и аз като Цвети и Надин бих предпочела Хасрет и Мурат, защото от Пленителката се заплених, а и на мен ми доставя удоволствие все още като гледам моменти от сериала Peace
Вичи Hug благодаря ти за разказа и снимките от Виена. Аз нали бях там миналата година, но през ноември, и някои от красотите на града на които си се насладила в пълна степен при мен не се получи  Peace Просто защото градините на дворците не бяха така цветни
Баги Hug благодаря ти за материала за марципана. Наистина ортраснахме с подобие на това невероятно произведение на сладкарското изкуство yes

Да отбележа и аз деня на КРА WhistlingЛека нощ!
« Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 23:53 от kanti »
Цитирай


Мнения: 3 554
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugЦвети HugЗлати HugНадин Hug
Линка Hugблагодаря ти за поста,за откъса на Червения Истанбул,
за румънския сайт, имаш лайкче от мен. newsm10

Добро утро на Кръстовден!
Нека благословен да бъде този ден и здраве, щастие и сбъднати мечти ви съпътстват!
Честит празник!

                                 
Цитат
Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.

"Джесур и красавица" стартует 17 сентября в Израиле на канале Viva Plus в 21-05.

Привет, Израиль!                 

           

Хубав и спокоен ден,дами bouquetДано днес ни зарадва новинка,снимка,всичко.Цитирай

Русе

Мнения: 5 926
Добро утро!  HugЧестит празник - бъдете здрави и щастливи!  Peace

Тук всеки ден научаваме по нещо ново, но... и продължаваме да чакаме новини за нашето момиче - ще я видим ли скоро на екран?  newsm78

Ние знаем да чакаме, но това не пречи да си казваме, че го правим и да се надяваме всеки един ден да се случи  Wink - да дойде истинското инфо за нещо ново.  Peace

Хубав и много успешен ден да е за всички!  Peace
Цитирай


Мнения: 20 283
Добро утро! Hug Hug HugЧестит празник!Бъдете благословени! PraynigЛинка HugКанти Hug,интересни постове от снощи! bouquet bouquet

Вичи HugЦвети HugДокато чакаме нещо ново около Туба да ви пусна инфо за Мелиса Сьозен,която си я знаем отдавна! PeaceЗапочва нов сериал с Кадир Доуулу-Баги Hug,вече сигурно го знае покрай Двете лица на Истанбул,който дават на обяд по нейната телевизия! Laughing Сериалът ще се казва-''Kefaret'' и ще бъде римейк на корейски сериал! Peace
https://www.akilligundem.com/kadir-dogulu-ile-melisa-sozen-kefar … ezonda-star-tvde/
http://televizyongazetesi.com/yeni-bir-dizi-geliyor-kefaret-kadi … e-detaylar/152977ден четвъртък....


Желая ви да имате много приятен ден! bouquet
Цитирай

Русе

Мнения: 5 926
Необичайно за мен -  Wink да пиша пак, но...  Crazy  ThinkingЦитат
TUBABÜYÜKÜSTÜN в Твиттере: «trusted source Tuba 's new series of the company' s production of the moon on channel TV Channel in January, the company waiting for Tuba 😎👌 »

Из надежного источника, стало известно, что новый сериал с Тубой производства АйЯпим, запланирован на январь.

Дали е вярно...?  newsm78 Може и да е щом в ТуКи така твърдят, но... ще видим - времето ще покаже  Peace
Цитирай


Мнения: 7 775
Добро утро! Sparkling Heart


Необичайно за мен -  Wink да пиша пак, но...  Crazy  ThinkingЦитат
TUBABÜYÜKÜSTÜN в Твиттере: «trusted source Tuba 's new series of the company' s production of the moon on channel TV Channel in January, the company waiting for Tuba 😎👌 »

Из надежного источника, стало известно, что новый сериал с Тубой производства АйЯпим, запланирован на январь.

Дали е вярно...?  newsm78 Може и да е щом в ТуКи така твърдят, но... ще видим - времето ще покаже  Peace
Чудесна новина, Цвети! Дано е вярно. hearts
Макар, че като чета колко сериали са набримчили комшиите...
Свят да ти се завие! Satisfied
Цитат
Юксель Айтуг сделал обозревание, какие сериалы на каких каналах ждут зрителей в предстоящем сезоне.
Уже определены по дням недели:
PAZARTESİ: KОбиженные цветы (atv), Обещание (Star), Без протокола (FOX), Безымянные (Kanal D)
SALI: Мафия не будет править миром (atv), Полнолуние (Star), Заключенная (Kanal D)
ÇARŞAMBA: Что ни сделает влюбленный (atv), Возрожденный Эртугрул (TRT 1), Клавиатурные герои (Show TV), Мерьем (Kanal D)
PERŞEMBE: Бескрылые птицы (atv), Светлячок (Star), Наша история (FOX), Дай руку, любовь (Kanal D)
CUMA: Любовь и Мави (atv), Абдулхамид. Борьба за престол. (TRT 1), Сердцебиение (Show TV), Стамбульская невеста (Star), Şevkat Yerimdar (FOX), Опасные улицы (Kanal D)
CUMARTESİ: Yalaza (TRT 1), Новая невестка (Show TV), Госпожа Фазилет и дочери (Star), Дениз в моем сердце (FOX), Черно-белая любовь (Kanal D)
PAZAR: Сон (Show TV), Воин (FOX), Пусть не слышат дети(Kanal D)
Кроме этого, пишет Юксель, добавятся "Моя родина - ты", "Сады любви" и "Фатих".
https://vk.com/eatb_haber
Няма да им стигне седмицата да пуснат продукцията си! Dizzy Face
Не, че не ги правят на конвейер, де...
По 5 сериала на вечер.Imp Чудя се, как очакват да имат рейтинг. Не, че турската публика харесва сериали, които са най-гледаеми и продаваеми в чужбина, но все пак, от нея зависи колко ще продължи един сериал.Още нещо интересно.
Цитат
В сети появилось видео, которое разместили турецкие аккаунты самых разных направлений. Похоже, футбольный клуб Бешикташ решил поддержать Тубушку. Капитан Джент Бабел произнес много теплых слов в адрес Тубы.
Он говорит, что его любимая актриса Туба, актриса с большой буквы. По его мнению, она принцесса. Она марка, бренд, талантливая, все ее персонажи сильные и очень впечатляют. Мы видим, как много хорошего пишут о Тубе люди в Твитере, невероятная актриса. И спрашивает: какая роль Тубы за время ее работы в кино вам понравилась больше всего, какой ваш любимый сериал с ней. Ответьте в ютуб или твиттере.

Перевод Гали Павловой и Aida Rauf😘
https://vk.com/tuba_bustun


Това пък съвсем ме учуди - футболен клуб да поддържа кино звезди... Боже, Боже!
Което ми напомня да ви поздравя с Кръстовден!
Честит празник, момичета! Revolving Hearts
Днес се разделяме с лятото, по народните вярвания.
Пожелавам ви красива, топла, златна есен и поносима топла зима. Heart Exl
Канти, добре, че ми каза, че тази нощ трябва да мисля позитивно и да прехвърля мечтите си. Така и направих. Дай Боже да се сбъднат!
Присъединих се и към твоите желания за нов проект, и май веднага имаме положително развитие! MaskЖелая ви хубав ден!
« Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 12:08 от Lina_4 »
Цитирай


Мнения: 20 283
Привет! Hug Hug HugЦвети Hug,приятна новина си донесла! newsm10 Дано се сбъдне! Praynig

Рускините вече са писали,че искат Бурак Йозчивит с Туба и режисьор Хилял Сарал! Laughing

Линка Hug,твоята новина е интересна,Бешикташ да поддържа Туба! newsm10 Колкото до сериалите,някои сигурно до тогава ще ги финализират! Laughing Ето Сън/Мечта-другата неделя ще е финала! PeaceЦитирай


Мнения: 3 109
Здравейте, дружки

Честит празник на всички  smile3525
Скрит текст :

Необичайно за мен -  Wink да пиша пак, но...  Crazy  ThinkingЦитат
TUBABÜYÜKÜSTÜN в Твиттере: «trusted source Tuba 's new series of the company' s production of the moon on channel TV Channel in January, the company waiting for Tuba 😎👌 »

Из надежного источника, стало известно, что новый сериал с Тубой производства АйЯпим, запланирован на январь.

Дали е вярно...?  newsm78 Може и да е щом в ТуКи така твърдят, но... ще видим - времето ще покаже  Peace
Цвети Hug хубава новина си ни донесла на празника. Ха дано пожеланията от снощи да станат реалност - Линка Hug
Новината, че  футболния клуб Бешикташ ще поддържа Туба хем ми хареса, но и започнах да си преставям как Туба седи на трибуната на стадиона и подкрепя отбора  newsm47 Ама знае ли човек?  Flutter Може и да го видим някой ден  Whistling Гюлнем на кой отбор е фен, че не си спомням? Дали няма да има конфликт на интереси с Туба по този въпрос? 35

Вичи Hug, Злати Hug и вие сте наминали преди обяд и сте сложили хубави снимки и прекрасно настроение


Такъв вид лебеди не бях виждала Peace


"Лесно е като си в тълпата.
Изисква се кураж за да останеш сам"

Довечера в ТТ от 20 ч ще има акция за Туба, Къванч и ДК. Още не се знае какъв ще е тренда
Предполагам, че като излезе Линка или Злати ще го споделят с нас
Във връзка с това гледам, че Сабинка Hug изчезна съвсем последните седмициХубав следобед на всички

ПП. Злати Hug малко се повтаряме по някои въпроси, ама няма да се корегирам Crossing Arms
Цитирай


Мнения: 3 554
Здравейте Hug
Злати HugЦвети HugЛинка Hug
Хубав празник,хубави новини.

                          

          

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün #Gonulcelen #РазбивающаяСердца #Hasret #CanselElcin #Murat #OnurSaylak

Актёр Юнал Силвер, сыгравший отца Хасрет в сериале "Разбивающая сердца":
Если бы Туба была француженкой, то она бы стала международной звездой. Камера показывает картинку, которая основана на даре, которые тебе дал Бог, а тебе Бог дал этого достаточно. Она также очень талантлива, потому что она играет своими чувствами и это сразу становиться заметным и за рубежом. Почему мы любит нечто, даже если мы не понимаем этого? Потому что это то, что дал тебе Господь. Другое дело - использовать этот дар правильным образом. Туба действительно похитительница сердец. Я искренен. Я говорил это Тубе перед тем, как увидел ее в трёх сериях "Аси". Я сказал ей, что однажды сыграю ее отца. Я играл в сериале "Если бы я был облаком" в Мардине тогда, и после этого сейчас я играю в РС ее отца. То же самое и с командой, команда похитила мое сердце, действительно похитила, вместе с Тубой, все вместе. Есть такое понятие как фотогеничность и Туба придает чувство этому понятию. Она не просто красива. Она определенно играет чувствами, и я считаю, что это прекрасно. Мне она очень нравится. Я верю в свою дочку.

                  
Канти Hug wavey

          

Цитат
За слънчогледите няма значение какво се случва около тях, те се обръщат само към това, което наистина има значение. Нека бъдем като тях!
Цитирай


Мнения: 3 676


Устата ти хубава, очите ти зелени.. /не по Селинджър/ Wink

Привет, привет! Hug
Едно тематично следобедно кафенце да сложа в темата Very HappyКато последивателки на Мурат Оджа, може да си го пиете с невероятното пиано от този нов клип с кадри от филма "Коко Шанел и Игор Стравински"

Наш човек лъщи на корица PeaceХубав ден желая на всички! Hug Peace

Цитирай


Мнения: 7 775

Цитат
Tuba büyüküstün Çemberimde gül oya dan bugüne her daim gözbebeğimiz her daim gönüllerimizde zirvede
Туба Бюйюкюстюн со времен "Узоров из роз" всегда зеница наших глаз, всегда в наших сердцах
https://twitter.com/elifsudearal21/status/908231962527195136
Цитат
Ранини в Твиттере:
Ay Yapım'ın masasında yeni sezona hazırlanan iki iş daha var. Birini Ertan Kurtulan, diğerini Toprak Karaoğlu yazıyor.
У Ай япым в разработке к новому сезону есть еще две работы. Одну пишет Эртан Куртулан, другую - Топрак Караоглу.
https://twitter.com/raninimanini/status/908286519227682817
Доколкото разгледах профилите на тези хора - пишат детективски и полицейски истории, не мисля, че ще има за Туба нещо от тези двамата.
http://www.imdb.com/name/nm8470844/
http://www.sinematurk.com/kisi/7802-ertan-kurtulan/
Единият е писал даже Кралицата на нощта, пази Боже!  Praynig
Обаче Туба добре се справя с пистолета, може пак убийца да я направят...Едно забавно клипче, комедия върху драмата... ДК. Не пропускайте и бонуса... Wink
https://vk.com/video426251150_456239091?list=1a9697ca7f5471357aПриятна вечер!  Hug
Цитирай

Русе

Мнения: 5 926
Здравейте момичета!  Hug

За следобедното тематично кафе с музика закъснях, но...  Wink кой знае пък може да уцеля за шампанско по някакъв повод  Very HappyА пък колкото до това, че и футболисти се захласват по нашата хубавица...  Wink ами заслужава си явно  Peace

И понеже сме любителки на такива сравнения... - още едно Туба/Одри ( толкова много са минали пред очите ни, че може и да сме го виждали, ама... как да го пропусна, пък ако не сме  LaughingPeace

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
420-434 от 736 отговора