Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
735-739 от 739 отговора


Мнения: 1 449
А има ли значение за кекса (коя да е рецепта) примерно дебелината на формата за кекс? На скоро гледах в някакво предаване, че в дебели форми кекса не се получавал надигнат и пухкав. И понеже моята е доста дебела и тежка, а кекса се не ми се получава, се замислих. Моя мъж и той гледа, та все ме бъзика „Моме разбра ли що не ти става кекса“. Пък за кекс си ми е формата, аз предполагах че производителите им са ги имали в предвид тези дебелини.
Цитирай


Мнения: 3 579
Маечева, Пейч, благодаря. Следя един италиански кулинарен блог и там си бях харесала сладкиш с такъв крем, но точно когато ми потрябва не можах да намеря рецептата.
Цитирай


Мнения: 1 211
Здравейте!

Миналата седмица бяхме в Родопите и там опитах за пръв път марудник. Сега издирвам рецепта за това чудо. Бяха доста дебели, на няколко места ядохме такива. Може би поне 1 пръст дебели  newsm78 Не са като катми с мая  newsm78
Цитирай


Мнения: 5 594
следващите въпроси и отговори в новата тема, моля Smile http://old.bg-mamma.com/?topic=996644;topicrefid=19

http://www.bg-mamma.com/?topic=996644;topicrefid=19
Цитирай

Русе

Мнения: 1 440
Здравейте!

Миналата седмица бяхме в Родопите и там опитах за пръв път марудник. Сега издирвам рецепта за това чудо. Бяха доста дебели, на няколко места ядохме такива. Може би поне 1 пръст дебели  newsm78 Не са като катми с мая  newsm78

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/12/blog-post_2.html
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
735-739 от 739 отговора