Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #5)

  • 139 784
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 049
Мятам се и аз на новата темичка, благодаря!

Кои са другата седмица, че не гледах в петък? Енджи Касабие и Деян Донков мернах в темата, че ще бъдат.
+ Камен Алипиев-Кедъра, спортен журналист от БНТ
+ една руса мацка- репортерка от Господари на ефира.
Петата мацка не я зная коя е.
И на мен снощи Глория много ми хареса как се изрепчи на Манчев. Той май освен босилек и мащерка други подправки не познава и не признава.

Другата мацка снима някакви клипове за вбокс. Говори за секс и всякакви глупости, които ще накарат 13 годишните момиченца да й вдигат гледаемостта на клиповете. Мария Илиева уж я продуцираше като певица, после в някакъв сериал я набута, но ми е крайно неприятна и само като я видя, ми се гади... Не знам защо, не изглежда зле момичето, но ми е крайно антипатична.

# 16
  • Мнения: 615
Димо заложи на макет, а не на готвене.

Манекенката Глория ми се виждаше все пияна... И спортистът и той.

Снежана много "р" -каше.

Не ми хареса нищо от рецептите им, а аз за това го гледам. Виж от Катето Евро научих нещо - това с лютите чушки  Heart Eyes

# 17
  • София
  • Мнения: 15 458
Димо заложи на макет, а не на готвене.

Манекенката Глория ми се виждаше все пияна... И спортиста и той.

Снежана много "р" -каше.

Не ми хареса нищо от рецептите им, а аз за това го гледам. Виж от Катето Евро научих нещо - това с лютите чушки  Heart Eyes
Аз пък си харесах патладжана,два дни подред го правя, много е вкусно.

# 18
  • Houston, TX
  • Мнения: 15 771
Манчев попита Глория  защо е сложила или не е сложила нещо, а тя каза, че това е неговия вкус, а не нейния.
Тя щом държи да нарича соса Болонезе, би трябвало да знае какво се слага и какво не.

# 19
  • Мнения: 6 704
Мятам се, Енджито и Деян ще гледам задължително.

# 20
  • Мнения: 5 683
Мерси за темата bouquet
Днес от мерак отидох да взема тавичка за питката на Катето Евро, не ме бива по месениците и малко се съмнявам дали ще я докарам....помните ли колко мляко сложи! newsm78
Питката на Катето Евро

125 мл. прясно мляко
150 гр. разтопено масло
 4 яйца
500 гр. брашно
мая, захар, сол
Това запомних, ако бъркам нещо, някой да ме поправи.

# 21
# 22
  • Мнения: 5 998
Правилно му е казала Глория, основно е до вкусови предпочитания, но в случаите когато трябва да спазваш конкретна рецепта не трябва да импровизираш.
Но той  Манчев все критикува, че това и онова не вървяло с еди кое си ястие, та може би затова го е казала. И аз не съм съгласна винаги с него.

# 23
  • Мнения: 15 023
От другата седмица познавам трима от участниците,  другите очаквам да ме изненадат.

# 24
  • Houston, TX
  • Мнения: 15 771
Правилно му е казала Глория, основно е до вкусови предпочитания, но в случаите когато трябва да спазваш конкретна рецепта не трябва да импровизираш.
Кое е правилното   newsm78, ако в яйца по панагюрски сложа кетчуп, всички ще скочат , че така не се правят яйцата, нищо, че моите вкусови предпочитания са различни.

# 25
  • Мнения: 4 671
Димо заложи на макет, а не на готвене.

Манекенката Глория ми се виждаше все пияна... И спортиста и той.

Снежана много "р" -каше.

Не ми хареса нищо от рецептите им, а аз за това го гледам. Виж от Катето Евро научих нещо - това с лютите чушки  Heart Eyes
Аз пък си харесах патладжана,два дни подред го правя, много е вкусно.
Моля сподели рецептата за патладжана, напоследък не успявам да гледам предаването Simple Smile))))))

# 26
  • USA
  • Мнения: 7 292
Aз от миналата седмица си откраднах пататника на екс депутата(забравих му името) и млечния сос на Катето.От тази - супата със спанак ми харесва.

Димо е страхотен.Също така,гледам Откраднат живот и е страхотен актьор.Не се справи,но се постара и не заслужаваше 4-ти и 3-ки.Глория е досадна,най-накрая се показа колко е малка и злобна.

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 03:03 от Beautyholicа

# 27
  • София
  • Мнения: 15 458
Цитат
Патладажани
Патладжаните се изпичат във фурна или на скара. След като се обелят се нарязват и се добавя натрошено сирене, магданоз, чесън и зехтин.

Аз не го режа на парчета, а на ветрило и добавям и копър и пресен лук наситно, а и мъъъничко сол.Много е вкусно.За два дни два пъти правих и се изяде веднага.

Скрит текст:

# 28
  • Мнения: 4 864
Колко и да е до вкус това с дафиновия лист, аз не си представям спагети с дафинов лист. Аз и босилек не обичам, де Wink
Петата участничка участваше в "Революция Z". Само там съм я гледала, но и мен не ме грабна. Груба ми е.
Пататник и аз правих и съм замислила да меся и хляба на Катето.

# 29
  • Мнения: 2 708
Той Манчев и кимион не харесва, но аз го обожавам и няма да спра заради него да слагам по кюфтета и пържоли  Mr. Green.

А и сос Болонезе ако търсите в Болоня, трудно ще намерите, или поне аз си спомням едно кулинарно предаване/пътешествие, в което се утрепаха да го търсят тоя сос и никъде в града го няма. Та там споменаха, че това е сос, на който в западна Европа така му викат и в Щатите. И основното било, че е от домати и смляно месо. Не се наемам да твърдя колко е кое е най-правилно Simple Smile. Що пък да няма вариации по темата. И аз не бих сложила дафинов лист, но бих опитала Simple Smile. Обичам експерименти  Peace, а и харесвам Глория да си кажа де  Wink
Онзи ден се прибирам от тийм билдинг и мъж ми направил салата с краставици, мента, запечено сирене, лимон и праскови. В първия момент казах, че това няма да го ям. А после се оказа, че ми беше супер вкусно и си ометох всичко Simple SmileSimple SmileSimple Smile, та що пък да не се пробват комбинации Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт