Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
Коледа 2016 -2 тема
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
424-428 от 424 отговора

Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Мнения: 11 589

Innocent
Цитирай

София

Мнения: 698
................................

В началото на страницата посочих рецептата, по която го правя аз.  Peace
Пусни го , моля ти се, обърнах три пъти и не мога да го открия. Търся Анг. пудинг - няма го.  Искам да го разгледам.   Може на ЛС за да не натоварвам темата излишно. Благодаря ти!  Hug

Може би не се бях изказла правилно. Рецептата е в началото на миналата страница, но вече и на тази, благодарение на st. DobriSmile
Цитирай

София

Мнения: 4 637
Много благодаря!  Hug Имам на разположение всички продукти, но пък си нямам такива съдове. Вероятно го приготвяте в някакви метални кутии... мда.  То и аз да се наканя да го спретна, пък кутиите да са ми проблем....Ванче, разкошна рецепта!  chef Още не съм приготвила онази с онзи вълшебен кейк, някакво кадифе беше, но стои на първо място и ме чака, ще го спретна, ама още малко за захладнее, той е по-зимен според мен. Сега съм повече на сладкиши с плодове.  Hug
Цитирай

София

Мнения: 698
Много благодаря!  Hug Имам на разположение всички продукти, но пък си нямам такива съдове. Вероятно го приготвяте в някакви метални кутии... мда.  То и аз да се наканя да го спретна, пък кутиите да са ми проблем....Ванче, разкошна рецепта!  chef Още не съм приготвила онази с онзи вълшебен кейк, някакво кадифе беше, но стои на първо място и ме чака, ще го спретна, ама още малко за захладнее, той е по-зимен според мен. Сега съм повече на сладкиши с плодове.  Hug

В рецептата съм написала как се процедира, когато не са налични съдове за пудинг. Аз се сдобих с тези миналата година от интернет сайт. А, между другото, по класическата рецепта, тестото не се слага във форма, а в плътен тензух, който се връзва здраво и се пуска в съда с врящата вода.  Peace
Цитирай

София

Мнения: 4 637
...............................
В рецептата съм написала как се процедира, когато не са налични съдове за пудинг. Аз се сдобих с тези миналата година от интернет сайт. А, между другото, по класическата рецепта, тестото не се слага във форма, а в плътен тензух, който се връзва здраво и се пуска в съда с врящата вода.  Peace
Да, прочетох всичко, ще вземеш да ме навиеш, но още малко ще изчакам, може и по-късно да го спретна. Трябва ми нагласа... Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
424-428 от 424 отговора