? за тестото за пица

  • 531
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 671
И пак на темата тесто за пица - намерих много хубава рецепта тук и даже успях да си я пригодя като съотношение на съставките за комбайна, та тестото става за нула време и без никакво брашно из цялата къща.
Обаче - като втаса ме е страх да го меся пак, за да не да спадне, та направо го разточвам и пиците ми все се получават едни ... да кажем "неправилни" форми  Mr. Green
Кажете мога ли да го доомесвам тестото след като е втасало и преди точене?

# 1
  • Мнения: 1 708
След като втаса първия път се премесва отново и тогава го разточваш.Колкото повече се меси толкова по-хубаво става и бухва при печене!

Общи условия

Активация на акаунт