свински джолан на супа

  • 6 757
  • 2
  •   1
Отговори
  • sofia
  • Мнения: 4 296
Преди няколко дни опитах при едни приятели и днес купих джоланчето и сега на къде???
Моля ви помагайте какво да сложа на това чудо и как точно да го сготвя и в обикновена или тенджера под налягане?
Мерси за предложенията ще са от полза

# 1
  • Мнения: 22 867
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning

# 2
  • Мнения: 5 873
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning
И застройка от мляко и яйце.И носи мнооооого счукан чесън.

Общи условия

Активация на акаунт