Уред за сушене на плодове и зеленчуци - 2

  • 147 544
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  • Мнения: 17 591

Моля те, питай, щото различните сортове ябълки са наистина мноого различни и хич не зная кои биха били удачни.

# 526
  • Бургас
  • Мнения: 5 679
Моят опит с ябълките (и изобщо със сушилня) беше преди доста време и за съжаление нямам никакъв спомен какви ябълки точно ползвах :/ Помня само че им махнах сърцевината и ги нарязах на пръстенчета, сравнително тънко, за да станат хрупкави. Не бяха много и се изядоха доста бързо, така че не знам и дали биха останали хрупкави по-дълго време след съхранение.

# 527
  • Мнения: 4 206
Две бързи въпросчета:
1. Кажете колко време и на каква температура да суша банани?
Тази седмица са на промоция в К и вече съм купила 5 кг. определени за сушене.
2. Миете ли тавите на сушилника в съдомиялна?
Имам някаква еко програма на моята, на по-малко градуси...

# 528
  • Мнения: 4 286
Дами,обсяснете как правите картофен чипс,моля

# 529
  • Добрич
  • Мнения: 5 447
Никога не съм правила на сушилнята. Снимката е от уред за здравословно готвене. Става само с лъжица мазнина и без пържене.

Скрит текст:

# 530
  • Мнения: 4 286
Да,благодаря ти.Аз имам такъв и е най-използвания уред в кухнята.Исках да пробвам на сушилнята,не се получиха.Може би точно с картофи не става.Опитах с червени,преди малко ги извадих,изглеждаха изсушени,но когато се сдъвчат се усеща нишестето и са гумени.Мислех си,дали някой няма сполучлив  опит точно за катрофен чипс в сушилнята

# 531
  • Добрич
  • Мнения: 5 447
Чувала съм, че сурови картофи не трябва да се консумират и не бих пробвала.

# 532
  • Мнения: 4 206
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...

# 533
  • София
  • Мнения: 2 298
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Ще станат, но за да не се изронят през дупките, трябва да се сложи нещо, марля евентуално.

# 534
  • Мнения: 4 303
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Нужно ли е да се сушат в сушилня точно? Поне за мен джоджена има силна миризма и дълго време всичко ще мирише на него.
Откъснете листенцата му/преди това измит/ и сложете да съхне на сянка, покрит с нещо леко. Все ще му намерите малко място за два три дена.

# 535
  • Мнения: 4 206
Имам цяла чанта магданоз и джоджен.
Дали ще стане в сушилнята?
Споделете...
Нужно ли е да се сушат в сушилня точно? Поне за мен джоджена има силна миризма и дълго време всичко ще мирише на него.
Откъснете листенцата му/преди това измит/ и сложете да съхне на сянка, покрит с нещо леко. Все ще му намерите малко място за два три дена.

На майка ми съм ги оставила. Тя каза, че е оправила всичко, но се чудехме дали в сушилнята няма да стане по-бързо. Сега целият им апартамент бил накачулен с вестници с подправки.

# 536
  • Pazardjik
  • Мнения: 199
delia препоръчвам магданоза да изсушите в машината , иначе пожълтява

# 537
  • Мнения: 4 206
delia препоръчвам магданоза да изсушите в машината , иначе пожълтява
Моля, дайте ориентир за градуси и време...

# 538
  • Карлово
  • Мнения: 4 619
Аз не го суша. Мия го, нарязвам на ситно, разтилам на хартия /домакинска/ за няколко часа, да не е мокър и в найлонови торбички слагам в камерата на хладилника. Като ми потрябва изваждам и си отсипвам колкото ми е нужно и пак прибирам в камерата. Наситено зелен е и е като свеж.

# 539
  • Мнения: 11 822
Аз не го суша. Мия го, нарязвам на ситно, разтилам на хартия /домакинска/ за няколко часа, да не е мокър и в найлонови торбички слагам в камерата на хладилника. Като ми потрябва изваждам и си отсипвам колкото ми е нужно и пак прибирам в камерата. Наситено зелен е и е като свеж.

И аз така правя, също и копър, целина. Прибирам в малки пластмасови кутии.

Общи условия

Активация на акаунт