ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

  • 171 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • у нас
  • Мнения: 1 862
Охоооо! Филето Елена и телешката пъстърма станаха и вече ги и опитахме %) Суджука съхне и търпеливо чакам...

# 691
# 692
  • Варна
  • Мнения: 10 493
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

# 693
  • Русе
  • Мнения: 5 183
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.

# 694
  • Варна
  • Мнения: 10 493
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.

Без да кусам не признавам Joy

# 695
  • Пловдив
  • Мнения: 40 599
Ехаааа!
Нашите още съхнат...миналата неделя виснаха.

# 696
  • Русе
  • Мнения: 5 183
Скрит текст:
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.

Без да кусам не признавам Joy

Само, ако има добро домашно червено вино. Simple Smile
Нарязвам:

# 697
  • Варна
  • Мнения: 10 493
Охааа

# 698
  • в 1001-та нощ
  • Мнения: 16 416

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.

# 699
  • Русе
  • Мнения: 5 183
Скрит текст:

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.

Месо със сланина от коремната област. По технологията за приготвяне на пастърма. Преди да се облепи с подправки и да съхне се намазва с омесени бяло вино и пасиран чесън. Оставя се да изсъхне за няколко часа и тогава се овалва в подправки.

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 08:24 от i_peych

# 700
  • Sofia
  • Мнения: 1 042
Скрит текст:

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.

Месо със сланина от коремната област. По технологията за приготвяне на пастърма. Преди да се облепи с подправки и да съхне се намазва с омесени бяло вино и пасиран чесън. Оставя се да изсъхне за няколко часа и тогава се овалва в подправки.

Ще се пробва.

# 701
  • Мнения: 6 612
Аника, ако имаш месо от корема на прасето, ти препоръчвам и ролето на Пейч, става страхотно!  Peace

Аз в средата на декември направих чоризо, италиански наденички по рецепти от нета и домашна наденица по рецепта на "Дзверски вкусно". Станаха чудесни!

# 702
  • Мнения: 2 170
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush

# 703
  • Варна
  • Мнения: 10 493
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush

Оуу за нищо не става, пиша ти адрес на лично да те отърва Joy

# 704
  • Русе
  • Мнения: 5 183
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush

Използвай го при яхнии, супи. Режеш на тънки лентички /късчета/ и слагаш да се вари с другите продукти. Омеква. Проблем може да възникне със солта - да не пресолиш ястието, тай като телешкото е солено.

Общи условия

Активация на акаунт